Se montează ”super-gazonul”la Baza Sportivă Tineretului; Se va stabili un nou record de echipe înscrise în campionatul de Minifotbal al Bihorului!

Giorgio Mare Oradea

Zis și făcut! Gazonul sintetic, de ultimă generație, este montat, chiar acum, pe terenul sintetic de la Baza Sportivă Tineretului din Oradea. Se fac ultimele pregătiri pentru demararea noii ediții a Campionatului Județean de Minifotbal Bihor dar și pentru jocurile pe care le vor susține aici echipele de la Liceul cu Program Sportiv Bihorul din Oradea.

”Este un efort financiar pentru noi, întrucât pe lângă montarea noului gazon sintetic se lucrează asiduu și la definitivarea celui de-al doilea balon de la Baza Sportivă tineretului. Sperăm ca eforturile să fie apreciate, deopotrivă, de sportivii de la Liceul cu Program Sportiv Bihorul din Oradea și de clienții noștri, jucătorii care evoluează în campionatele organizate de noi dar și de jucătorii amatori!, a declarat, pentru bihorpenet.ro, Spiros Baltsavias, organizatorul Campionatului Județean de Minifotbal, dar și partener al LPS Bihorul în privința Bazei Sportive.

Gazonul, care acum se montează, este de o calitate ireproșabilă. Este un gazon OMOLOGAT FIFA, de 50 mm, provenit de la Lanoos Sport Belgium!

Altfel, de-acum este cert. Ne apropiem de un record de echipe înscrise în Campionatul Județean de Minifotbal. Vom avea marea luptă din Liga I, apoi cea din Liga II la care se adaugă, în premieră, Liga III, pentru echipele de amatori. Cel mai probabil vom avea nu două ci trei serii de echipe, în campionatul firmelor la care se adaugă, al doilea sezon din campionatul de minifotbal rezervat echipelor de old-boys!

 Între timp s-au terminat lucrările la terenul 7, execuție finanțată de LPS Bihorul şi a fost regazonat terenul 5. Despre acesta, Spiros Baltsavias declara că urmează să fie acoperit cu prelată, acesta fiind al doilea ”balon” utilizabil în cazul intemperiilor. În aceste condiții Baza Tineretului va număra 5 terenuri în aer liber și două în balon. Primele patru terenuri, pe care se montează noul gazon, vor forma, în continuare, terenul de joc, pentru fotbalul clasic.

Se apropie prima competiție: Supercupa Bihorului!

S-a stabilit ca data de 12 septembrie să fie „Ziua minifotbalului bihorean”. Ei bine, pe 12 septembrie se va face inaugurarea noilor investiții, dar tot atunci sunt programate atât Supercupa Bihorului cât și premierea tuturor echipelor participante la ediţia trecută de campionat.

La Supercupa Bihorului vor participa 8 echipe din campionatul județean iar alte 8 echipe își vor disputa Supercupa Firmelor din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice.

Echipele doritoare au termen până în 15 septembrie să se înscrie pentru Liga 1, Liga 2, Liga 3, Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice sau Campionatul de Old-Boys, competiţii afiliate la Federaţia de Minifotbal din România. Înscrierile se fac direct la Baza Tineretului sau la numărul de telefon 0729/351.276.

Din aceeași categorie