”Școala fără violență” | 80 de elevi și profesori din șase județe vin la Oradea la etapa regională a concursului

Ciao restaurant - pizzerie

Oradea va fi, în acest sfârșit de săptămână, gazda etapei regionale a concursului cu tematică preventivă ”Școala fără violență”. Peste 80 de liceeni şi profesori din şase judeţe se vor întrece pe parcursul a două probe, iar câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome și cupe.

Concursul va începe sâmbătă, la ora 9:30, la liceul „Aurel Lazăr” din Oradea, unde or fi prezente echipe din Arad, Bihor, Cluj, Hunedoara, Maramureș și Satu Mare.

Participanții, constituiți în echipaje a câte maxim șase elevi, vor avea de parcurs două probe: realizarea unei scenete pe teme de prevenire a violenței în școală, în familie sau pe stradă și susținerea unei probe de teorie, cu întrebări din domeniul juridic”, a detaliat comisarul-șef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe personalizate și premii. Organizatorii competiției sunt poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din Poliția Bihor, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean și ai liceelor „Onisifor Ghibu” și „Aurel Lazăr” din Oradea.

Din aceeași categorie