S-au pus în vânzare biletele pentru gala dedicată lui Mihăiță Neșu!

Ciao restaurant - pizzerie

Asociația George Ogăraru pentru cultură și sport a pus în vânzare biletele pentru evenimentul caritabil care va avea loc pe data de 26 mai, de la ora 16:00, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea.

Evenimentul își propune și să readucă în atenție o altă față a fotbalului, a bucuriei, a spiritului de echipă și a solidarității pentru o cauză umană.

Tichetele de acces, disponibile în număr de aproximativ 11.000 se vor vinde în două tranșe și o parte din ele se găsesc deja pe site-ul Fundației Mihai Neșu pentru cei care nu sunt din Oradea.

De luni 2 aprilie, vor putea fi cumpărate de la mall-urile Crișul Shopping Center și Era Shopping Park, ambele din Oradea, iar în zilele următoare și de la casa de bilete a Stadionului Iuliu Bodola.

Baza sportiva Tineretului

Biletele comandate online se vor distribui din București, o dată pe saptămână, lunea, pentru a cuprinde toată săptămâna anterioară. Procesul de livrare va dura astfel între 7 și 10 zile.

Doritorii pot alege din cinci categorii de preț:

25 de lei (peluze), 30 de lei (colțuri-zona aflată în imediata vecinătate a tribunei I), 45 de lei (tribuna I) și 65 de lei (Tribuna 0).

De asemenea, e disponibilă și varianta de „familiy ticket” la 30 de lei, valabilă pentru trei persoane, respectiv doi adulți și un copil sau doi copii și un adult, fiind vorba despre copii sub 14 ani, aceștia având nevoie de un act care să arate data nașterii atât la achiziționare cât și la accesul în stadion.

Important de știut este că persoanele cu dizabilități au acces gratuit împreună cu un însoțitorpe baza unui bilet care se ridică de la aceleași puncte de vânzare, în limita locurilor disponibile. Aceștia au rezervat un sector special, la nivelul gazonului.

Cei care vor ajunge la stadion încă de la ora 14:30, se vor putea bucura de sesiunea de autografe oferite de jucătorii celor trei echipe.

La jumătatea lunii aprilie, vor fi puse în vânzare insigne și tricouri cu logoul evenimentului-chipul lui Mihai-și calendarele cu cei supranumiți „UEFAntasticii România 100”, generația Steaua 2006.

Ediția a doua a Evenimentului “Uniți pentru Mihai Neșu” este din nou un sprijin pentru fostul fotbalist, care a ales să se stabilească în România și să se bucure de tot ce are aceasta țară mai bun. Mihai Neșu va continua drumurile în strainătate necesare, în mod constant, pentru urmarea tratamentului său deosebit de complex.

Vă rugăm să urmăriți pagina de Facebook https://www.facebook.com/unitipentrumihai

sursa: https://www.mihainesufoundation.com

Din aceeași categorie