Rocadă la șefia Penitenciarului Oradea. Comisarul-șef Lucian Valer Țîrțiu este noul șef al închisorii

Ciao restaurant - pizzerie

Penitenciarul din Oradea are un nou director interimar, după ce mandatul comisarului-șef Marius Paul Hliban (foto – al doilea din stânga) a expirat. Instituția a anunțat, printr-un comunicat de presă, că șefia unității a fost preluată de adjunctul de până acum al Penitenciarului, comisarul-șef Lucian Valer Țîrțiu (foto – al doilea din dreapta) .

”În conformitate cu Decizia directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor nr.106 emisă în data de 06.06.2019, începând cu data de 08 iunie 2019, domnul comisar șef de penitenciare Lucian Valer ȚÎRȚIU, director adjunct siguranța deținerii și regim penitenciar în cadrul Penitenciarului Oradea, este delegat să coordoneze activitatea unității, până la stabilirea de către ministrul justiției a persoanei care, prin împuternicire, va asigura conducerea unității”, se arată în comunicatul Penitenciarului Oradea.

Este, de fapt, o rocadă la conducerea închisorii bihorene. Directorul anterior al Penitenciarului Oradea, comisarul-șef Marius Paul Hliban, a mai îndeplinit această funcție în perioada 1 mai 2017 – 1 mai 2018, când a asigurat interimatul la conducere după pensionarea fostului director, Ioan Ilea.

I-a urmat la conducere, timp de o lună, directorul adjunct siguranța deținerii și regim penitenciar, comisarul-șef Lucian Valer Țîrțiu.

Baza sportiva Tineretului

Din 1 iunie 2018 până la începutul acestei luni, la șefia Penitenciarului Oradea s-a aflat, din nou, comisarul-șef Hliban, care acum i-a cedat locul adjunctului său.

Foto: Penitenciarul Oradea

Din aceeași categorie