Restricții de circulație în centrul Oradei, pentru pregătirea manifestărilor din 20 aprilie

Ciao restaurant - pizzerie

Mai multe străzi din zona centrală a Oradei vor fi închise în perioada 18-22 aprilie pentru a da posibilitatea autorităților locale să pregătească acțiunile dedicate împlinirii a 100 de ani de administrație românească în Oradea. Măsura a fost luată, vineri, de Comisia de circulație din cadrul primăriei municipiului, la solicitarea Direcției de Organizare Evenimente.

Pe 18 aprilie, între orele 11:30 și 13:30, se va închide circulația rutieră pe strada Iuliu Maniu, măsură care va fi luată în aceeași zi, de la ora 17:30 la ora 21, pe Strada Independenței, unde se va desfășura repetiția defilării din 20 aprilie. În acest interval prin zonă vor circula doar tramvaiele.

A doua zi, pe 19 aprilie, vor intra în vigoare mai multe interdicții. În Piața Unirii circulația va fi închisă la ora 9, iar măsura va fi menținută până în dimineața de 22 aprilie.

De la ora 16, traficul auto va fi oprit pe Strada Independenței, de la colț cu strada Mihai Viteazul, dar și pe podul Sfântul Ladislau, unde va fi interzis virajul la dreapta dinspre strada Ady Endre.

De la aceeași oră până la miezul nopții de 20 spre 21 aprilie va fi închisă circulația rutieră pe strada Tudor Vladimirescu, de la intersecția cu strada Principatele Unite spre Strada Primăriei.

De vineri seara, de la ora 22, până pe 20 aprilie, la ora 24, va fi blocată circulația de la sensul giratoriu din Centrul Civic spre Strada Independenței, dar și pe strada Mihai Viteazul. În acest din urmă caz riveranii vor avea acces doar spre strada Traian Moșoiu.

În zilele în care vor fi aplicate modificări în trafic șoferii vor fi îndrumați de echipaje ale Poliției și prin indicatoare rutiere.

Din aceeași categorie