Radu Țenter, fiul antrenorului de baschet, Marcel Țenter, trăiește cu ajutorul aparatelor

Aconalex Oradea

Presa națională, adică Digi 24 sau Adevărul l-au declarat mort. De fapt, Radu Țenter, fiul reputatului antrenor de baschet, Marcel Țenter, trăiește, dar starea sa este critică.

Radu Țenter, a suferit un accident cu o seară înainte fiind lovit de o mașină și a căzut inconștient pe marginea drumului. Potrivit Poliţiei, tânărul ar fi traversat neregulamentar Calea Moţilor din Cluj-Napoca. În urma analizelor, şoferul nu ar fi consumat băuturi alcoolice.

Radu este absolvent de mate-info la UBB Cluj Napoca și fan înrăit al șepcilor roșii. El a fost operat la Clinica de Neurochirurgie iar complicațiile apărute au determinat colectivul medical să-l țină în viață cu ajutorul aparatelor.

Marcel Ţenter (51 de ani) a fost cel care a stat pe banca naționalei României la EuroBasket 2017, în competiția care a fost găzduită de Cluj-Napoca. La rândul său fostul baschetbalist suferă de o boală dificlă și se află de câţiva ani pe lista de aşteptare pentru un transplant de rinichi.

„Suntem afectaţi de tot ce se întâmplă şi suntem alături de Radu. Este conectat la aparate, este în moarte cerebrală. A intrat în această stare la puţin timp după accidentul rutier de duminică. Ştim cu toţii ce înseamnă acest lucru, dar mai avem speranţă, atâta câtă mai este. Este posibil să ne gândim şi la donare de organe, vom vedea cum evoluează totul. Sunt momente foarte grele pentru familia noastră. Cine vrea să ajute o poate face rugându-se pentru el”, a spus Țenter, pentru news.ro.

foto: facebook.com/TenterRadu

Din aceeași categorie