Pușcaș, gol cu dedicație, impresionant! În rest jocul a fost (iarăși) groaznic…

Ciao restaurant - pizzerie

În minutul 47 al meciiului România – Malta, George Peșcaș a înscris cu o lovitură de cap după un corner executat de Ianis Hagi și i-a dedicat reușita unui tânăr decedat într-un accident rutier. Imediat după ce a marcat golul, atacantul de la Reading a mers la marginea terenului de unde a luat un tricoul alb cu poza tânărului Darius Bala pe care scria ”Odihneşte-te în pace, Darius Bala!”

Orădeanul Darius Bala a decedat la vârsta de 18 ani după ce a fost implicat într-un accident rutier. La 13 iulie, după ce n-a adaptat viteza la condiţiile de drum, tânărul, aflat la volanul unui Mercedes, a izbit un parapet metalic şi un stâlp de pe marginea centurii orașului Oradea. El a fost transportat de urgență la spital, apoi a fost transferat la Timișoara, acolo unde a murit vineri seară.

A fost singurul moment de demnitate și frumusețe al meciului România – Malta (SCOR FINAL 1-0), din preliminariile lui EURO 2020, al unui joc care părea ușor pentru naționala noastră, dar care națională tricoloră a scăpat, ca prin minune de la un egal RUȘINOS!

sursa: fanatik.ro

Din aceeași categorie