Premieră pentru șteianca Irina Bara. Joacă în sferturile unui turneu WTA!

Ciao restaurant - pizzerie

Șteianca Irina Bara s-a calificat, pentru prima oară în carieră, în sferturile unui turneu WTA. Ieri, spre orele serii, la Baltic Open (Jurmala) Irina a obținut a treia victorie directă în fața rusoaicei Valentyna Ivankhnenko, scor 7-6(6), 3-6, 6-1. A fost un meci ”crâncen” care s-a încheiat cu decisiv, după mai bine de trei ore, meci în care s-au realizat 15 break-uri!

În primul set, Irina Bara a revenit de la 3-5 pentru a împinge disputa la tie-break. Și aici românca a avut o revenire de senzație, de la 3-6, nu numai că a salvat trei mingi de set ci a luat cinci puncte la rând (8-6). Rusoaica a egalat la seturi după ce, în cel secund s-au realizat nu mai puțin de opt break-uri: 3-6.

Setul decisiv a fost iarăși nebun. Suma breakurilor a ajuns la 10 însă Irina și-a făcut serviciul și, la 5-1 a închis și setul și meciul: 6-1 după trei ore și două minute de joc.

Pentru un loc în semifinale Irina Bara o va întâlni azi, vineri, 26 iulie, (NU MAI REPEDE DE ORA 18:00) pe favorita numărul 1 Anastasija Sevastova (Letonia, 11 WTA). În iulie, anul trecut, Sevastova a dispus de Irina, în optimile turneului de la Moscova.

sursa foto: cuget liber

Din aceeași categorie