POLO: Steaua are 2-0 în disputa cu CSM Oradea

Ciao restaurant - pizzerie

Steaua București a făcut al doilea pas spre un nou titlu de campioană a României la polo după ce a câștigat și meciul doi al finalei cu CSM Oradea. După 10-7 în primul meci, sâmbătă seara Steaua s-a impus mult ma clar, cu 10-3 și mai are nevoie de un succes pentru a-și păstra titlul de campioană.

Jocul doi a debutat cu 2-1 în primul sfert, exact ca în prima întâlnire numai că sferturile doi și trei au fost la discreția steliștilor. Doar ultimul sfert a fost mai echilibrat, cum o arată de altfel și scorul. 1-1.

Meciul trei se va disputa vineri, 25 mai, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, de la ora 19:00. Sunt șanse mari ca meciul să se suprapună cu jocul dintre CSM Oradea și CSU Sibiu din semifinalele Ligii Naționale de baschet, programat în aceeași zi.

CASETA TEHNICĂ

Steaua – CSM Oradea 10-3

pe sferturi: 2-1, 3-0 4-1, 1-1

Au marcat: Murisici 3, Delgado 2, Teohari 1, Popescu 1, Antipa 1, Rădoi 1, Ghiban 1/Vancsik 1, I. Szabo 1, Costa 1

Steaua: Mihai Drgăușin – Djordje Filipovici, Mihnea Chioveanu, Mihnea Gheorghe,  Daniel Teohari, Codrin Cotrău, Adria Delgado, Nikola Murisici, Pavel Popescu, Victor Antipa, Alexandru Ghiban, Dmitri Goanță, Tudor Popescu, Alexandru Vătrai, Iulian Rădoi. Antrenor: Andrei Iosep.

CSM Oradea: Gojko Pjetlovici, Vancsik Levente, Cristian Dobre, Maximilian Costa, Szabo Istvan, Szabo Roland, Marc Rocca, Viktor Kovats, Robert Gergelyfi, Ramiro Georgescu, Jesse Koopman, Bogdan Remeș, Raul Gavriș, Nichita Ilisie, Czenk Ferencz. Antrenor: Dorin Costrăș.

Din aceeași categorie