Poliția Bihor recrutează candidați pentru instituțiile de învățământ ale Ministerului de Interne. Ce trebuie să știe cei interesați

Giorgio Mare Oradea

Cei interesați să devină polițiști au o nouă oportunitate. Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratul de Poliţie al județului (IPJ) Bihor recrutează candidați pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ pregătesc specialiști pentru Ministerul Afacerilor Interne. Sesiunile sunt programate în acest an și în prima lună a lui 2020.

Sesiunea 2019 se adresează candidaților pentru Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și pentru instituțiile de învățământ superior din cadrul Ministerului Apărării și SRI are pregătesc specialiști pentru nevoile Ministerului de Interne. Doritorii pot depune cererile de înscriere la sediul Poliției Bihor până la data de 24 mai 2019.

În ianuarie 2020 se va desfășura concursul de admitere pentru școlile de agenți de poliție „Vasile Lascăr” și „Septimiu Mureșan” din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române. Candidații pot depune cererile de înscriere la sediul IPJ Bihor până pe 15 noiembrie 2019.

Relații suplimentare privind înscrierea, condiţiile de participare şi constituirea dosarelor de candidat se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Poliției Bihor, cu sediul în Oradea, Parcul Traian, nr. 18. De asemenea, poate fi consultat site-ul IPJ Bihor, la secțiunea Cariera / Admitere / 2019.

Foto: Facebook Poliția Română

Din aceeași categorie