Piloții echipei de motociclism CARCOVER RACING TEAM Oradea s-au impus la Pannonia Ring!

Giorgio Mare Oradea

Campionul maghiar, Janos Chrobak, a câștigat a doua etapă din Campionatul RO Sbk desfășurată pe circuitul Pannonia Ring, la clasa 600 Supersport iar colegul său de echipă, orădeanul Cristian Ghitea a câștigat cursa de la clasa ROOKIES 600! Mai mult, al doilea pilot maghiar din ”cvartetul” orădean, Vigh Gyorgy a sosit al doilea la clasa SBK 1000. Silvio Muzzalupo s-a clasat al optulea la SSP 600 după un incident neplăcut, petrecut sâmbătă în calificări.

PANNONIA RING- are o lungime de 4740 de metri, cu nouă viraje la dreapta și șase la stânga, un circuit de TOP din Europa.

Chrobak – favorit la SUPERSPORT 600

Aşa cum era de aşteptat campionul maghiar de motociclism, Janos Chrobak, s-a impus în etapa a doua a campionatului RO SBK, desfăşurată pe circuitul de la Pannonia Ring la clasa supersport 600. ”Acasă la mine, alături de suporterii mei, mă simt extraordinar și vreau să le ofer o victorie”, spunea Chrobak înainte cursa de la Pannonia Ring, un circuit pe care-l cunoaște perfect. Și asta s-a văzut în cursa pe care Chrobak a câștigat-o într-o manieră entuziasmantă. Chrobak ia maximum de puncte: 25 după ce, în prima etapă adunase 16 puncte în urma locului 3 ocupat în Grecia, la Seres (după buglarul Bonchev și Pascotă). Chrobak a adunat 41 de puncte și se va bate, cu siguranță la titlu la clasa SSP (supersport) 600. Din păcate italianul Silvio Muzzalupo a căzut în calificările desfășurate sâmbătă, motocicleta de concurs i-a fost reparată până la ora startului însă italianul nu și-a revenit psihologic după căzătura zdravănă din urmă cu o zi și a încheiat concursul pe poziția a 8-a dar în puncte, 8 la număr.

SC Rozsdas Service SRL

Vigh- aldoilea la 1000 Sbk

Primul care a căzut, dintre orădeni, a fost maghiarul  Vigh Gyorgy, la antrenamentele de vineri, dar totul s-a încheiat cu bine pentru pilotul maghiar al echipei orădene, care a încheiat cursa de duminică pe locul secund, adunând 20 de puncte care se adaugă celor 11 cucerite la Seres (când a sosit pe locul 5).

Ghitea – triumfător la ROOKIES 600

Campion en-titre la clasa sa Cristi Ghitea a făcut o cursă perfectă și s-a impus la Pannonia Ring. ”Am făcut unele schimbări la capitolul antrenamente, am trecut la o pregătire fizică adecvată și asta s-a văzut”, a spus Ghitea care are un program zilnic cu 30 de kilometri parcurși cu bicicleta și un regim alimentar adecvat.  De altfel întreaga strategie a echipei orădene s-a schimbat, cei patru piloți fiind concentrați pe setaările motoarelor iar apoi pe ceea ce rezervă circuitul, pas cu pas. Și toate acestea s-au văzut clar la Pannonia Ring, în etapa II din Campionatul ROSbk, unde au fost obținute rezultate cu mult peste cele de la Seres.

Din aceeași categorie