Performanță magică! Micuțele voleibaliste din Ștei se califică la TURNEUL FINAL

Ciao restaurant - pizzerie

Echipa de volei fete Școlii Gimnaziale ”Miron Pompiliu” din Ștei a reușit o calificare superbă la TURNEUL FINAL al GIMNAZIADEI! După ce au câștigat faza județeană fără să cedeze niciun set, șteiencele, conduse de profesor Raluca Jude, au obținut victorii pe linie și la faza regională, desfășurată la Baia Mare. Cele șase echipe participante au fost împărțite în două grupe de câte trei. Primele clasate, din fiecare grupă, au disputat finala turneului regional.  Echipa gazdă, Bai Mare și echipa din Ștei s-au întâlnit în finala competiției. Miza a fost calificarea la TURNEUL FINAL.  Au îvins fete din Ștei care se califică la FINALA NAȚIONALĂ! Performanță de excepție pentru orășelul Ștei, unde iată, voleiul este sport național. La faza finală, programată în prima decadă a lunii mai, vor participa cele mai bune opt echipe din România. Printre ele și această minunată echipă a Școlii Gimnaziale Miron Pompiliu Ștei.

Anul trecut echipa de volei feminin a CN „AVRAM IANCU” ȘTEI A obținut medaliile de bronz la Olimpiada Sportului Școlar (Licee). Se anunță o nouă generație de excepție la Ștei!

Lotul echipei Școlii Gimnaziale ”Miron Pompiliu” Ștei: Larisa Cuc, Mălina Creț, Andra Bobin, Oana Tomșe, Diana Micula, Vanesa Guler, Antonia Morar, Giulia Chirodea, Denisa Ciura, Georgiana Banciu. Antrenor: Raluca Jude.

Din aceeași categorie