Penibili până la final; Handbaliștii ratează (și ei) EURO, învinși de o țară cât Bihorul

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Reprezentativa de handbal masculin a României a ratat calificarea la Campionatul European după ce a pierdut (și) ultimul meci, la Podgorica, cu Muntenegru, scor: 23-19. De necrezut, dar într-o grupă accesibilă, din care se calificau primele trei, am terminat pe ultimul loc după Suedia, Muntenegru și Kosovo.

România s-a apărat bine în prima repriză, în care a fost salvată de bare și paradele lui Popescu. Muntenegru a condus cu 9-7 după ce a revenit de la 6-7 însă tricolorii au avut ultimele două minute bune, pe final de repriză, iar la pauză a fost 9-9 cu specificația că muntenegrenii au marcat patru dintre aceste goluri pe contraatac sau faza a doua.

În partea secundă România a avut nevoie de 8 minute pentru a marca primul gol și acela în 6 vs 4 , la scorul de 13-9 pentru muntenegreni. Gazdele au păstrat acel avantaj de patru goluri: 18-14; 22-18 și au și câștigat la această diferență: 23-19.

O țară cât Bihorul ca populație ne-a lăsat acasă la JO de handbal feminin și tot acasă i-a lăsat și pe handbaliști pentru EURO.

PS O remarcă specială pentru cel mai bun om al nostru, ca de obicei, portarul Mihai Popescu.

Din aceeași categorie