Ovidiu Morna va antrena Foresta Tileagd!

Ciao restaurant - pizzerie

După mai bine de 15 ani dedicați fotbalului din Sânmartin, Ovi Morna a decis să plece de pe banca tehnică a echipei CSC II Sânmartin și să treacă pe ce a a Forestei Tileagd, adică tocmai la rivala la promovare din sezonul trecut! Sânmartinul a promovat direct iar Foresta și-a câștigat locul pe teren, la baraj. Ovi Morna, care, în acest sezon a bifat 210 minute în atacul Sânmartinului, a confirmat azi, pentru bihorpenet.ro, că a bătut palma cu Sebastian Popa, finanțator și totodată jucător la Foresta și va trece pe banca tehnică o dată cu meciul Foresta – Bihorul Beiuș (reeditarea meciului de baraj din vară).

Ovi Morna a fost unul dintre golgheterii de temut din Liga 4 Bihor, a jucat o perioadă mare de timp pentru echipele din comuna natală, Sânmartin însă a trecut și pe la CS Oșorhei, Armătura Zalău sau Crișul Sântandrei. ”Este adevărat, am bătut palma cu cei de la Foresta, le mulțumesc și le doresc succes băieților de la Sânmartin. De asemenea îi mulțumesc, din suflet, domnului primar Cristian Laza, un om de cuvânt care iubește, cu adevărat sportul”.

Așadar, duminică, de la ora 14:00, Ovi Morna își va conduce noii elevi în disputa cu Bihorul Beiuș. La plecare, CSC Sânmartin se găsește pe locul 7 cu o zestre de 16 puncte în vreme ce Foresta Tileagd, după un start nefast de sezon, a legat puncte importante în ultima perioadă și a săltat pe locul 11 cu 11 puncte.

Deși nu a renunțat la a mai intra pe teren, ca antrenor Ovidiu are în palmares trei promovări în patru ani !

SC Rozsdas Service SRL

Din aceeași categorie