”Oradea donează o pâine” ajunge la a patra ediție. 250 de pâini au fost donate, în martie, Căminului Felix

Giorgio Mare Oradea

Proiectul caritabil ”Oradea donează o pâine” a ajuns la a patra ediție care se va ține marți, 23 aprilie, între orele 15 și 17. Cei care vor să dăruiască o pâine celor în nevoie o pot face în punctele amenajate în fața piețelor Nufărul, Rogerius și Decebal și la Oradea Plaza.

La această ediție dorim ca pâinile rămase, în data de 23 aprilie, să fie duse la mai multe centre de îngrijire a bătrânilor și a tinerilor, dorindu-ne să aducem o rază de speranță în sufletele a cât mai multor oameni aflați în nevoie”, au transmis organizatorii evenimentului.

De asemenea, cei care au nevoie de o pâine o pot lua din punctele de colectare. În martie,  după încheierea evenimentului propriu-zis, au rămas 250 pâini care au fost duse copiilor de la Căminul Felix Sântandrei.

La fiecare ediție am fost plăcut surprinși și emoționați de numărul tot mai mare de oameni care au răspuns pozitiv la apelul nostru, care au fost alături de noi și care ne-au sprijinit așa cum au putut. Dorim să le mulțumim pe această cale tuturor celor s-au implicat și se vor implica în acest eveniment”, se arată în comunicatul organizatorilor proiectului.

Aceștia pot fi contactați pe adresa de email oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina  de Facebook ”Oradea donează o pâine”.

Din aceeași categorie