O tânără mamă are nevoie de ajutor pentru a-și cumpăra o proteză care costă 90.000 de euro

Ciao restaurant - pizzerie

O femeie de 32 de ani, din localitatea bihoreană Șinteu, are nevoie de ajutor după ce a fost grav rănită în urma unui accident rutier. Mamă a unei fetițe de 7 ani și însărcinată în luna a cincea, Karolinei Tușinovski i-a fost amputat brațul stâng deasupra cotului, iar acum e obligatoriu să poarte o proteză al cărei preț este de circa 90.000 de euro.

Accidentul în care a fost implicată tânăra mamă a avut loc pe 5 iulie, când, însoțită de fiica sa, Daria, de 7 ani, femeia s-a dus cu mașina personală la Aleșd, pentru un consult medical.

La intrarea în satul Pestiș, Karolina s-a simțit rău și a leșinat la volan. Mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat, prinzând sub caroserie mâna stângă a șoferiței. În timp ce fetița a scăpat fără să fie rănită, mama ei a fost dusă de urgență la Spitalul Județean din Oradea, unde i-a fost amputat brațul stâng deasupra cotului.

Medicii au stabilit că sarcina nu a fost afectată, iar bebelușul (un băiețel) își continuă fără probleme viața intrauterină.

SC Rozsdas Service SRL

Acum Karolina Tușinovski are nevoie de o proteză, al cărei preț estimativ este de 90 de mii euro. Cei care au posibilitatea să o ajute să strângă acești bani pot face donații în următoarele conturi deschise la Banca Transilvania pe numele tinerei:

În lei: RO89BTRL00501201774354XX

În euro: RO22BTRLEURCRT0077435401

În coroane cehești: RO16BTRL00511201774354XX

foto: alesdonline.ro

Din aceeași categorie