Nouă goluri, cinci din penalty, în duelul bihorean CSC Sânmartin – Luceafărul Oradea

Giorgio Mare Oradea

Festival de goluri în prima rundă din Liga 3, chiar la etapa inaugurală, care a programat duelul ”fratricid” dintre CSC Sânmartin și Luceafărul Oradea. Jocul a avut de toate, dar în special, multe goluri, nu mai puțin de nouă. Luceafărul a fost echipa mai bună, la toate capitolele, chiar dacă s-a ”încropit” în grabă, în două săptămâni. Scorul final a fost: Sânmartin – Luceafărul 3-6.

Jocul a avut un debut excelent pentru luceferi care au marcat de trei ori în aproximativ un sfert de oră.

0-1 Minutul 3. Nogo trimite o pasă riscantă, spre portarul Beke cel care a respins dar Pașca, pe urmărire a trimis în plasă de la 16 metri.

0-2 Minutul 13 Maxim primește pe colțul lui 6 metri și trimite pe lung, pe sub portar. Sânmartinul a marcat imediat după reușita lui Maxim însă golul a fost anulat pentru un off-side.

0-3 Minutul 16 Prejmerean pătrunde frontal și este faultat la 10 metri de poartă. Lovitura de la 11 metri a fost transformată, în dreapta portarului de Paraschiv.

1-3 Minutul 18 CSC Sânmartin pune mingea la centru și înscrie prin Ionuț Ban!

2-3 Minutul 23, Aflat la pământ, Hunidai lovește mingea cu mâna și se dictează al doilea penalty din acest meci. Sergiu Pop transformă fără emoții și CSC Sânmatin reintra în joc la mijloc de repriză.

2-4 Minutul 34 O lovitură liberă central, de la 22 e metri, mingea este trimisă spre poartă de Denis Roș dar deviată ușor de Core afla pe linia careului mic, scos din off-side de prezența pe linia porții a lui Nogo.

2-5 Minutul 52 Nogo îl faultează în careu pe Paraschiv iar Prejmerean a transformat a reia lovitură de pedeapsă!

2-6 Minutul 76 Este rândul lui Mitrică să transforme un penalty pentru un nou fault făcut de Sânmartin în propriul careu.

3-6 În fine, după o bară transversală a celor de la Luceafărul jocul se încheie cu al cincilea penalty! De data aceasta acordat gazdelor și transformat de același Sergiu Pop.

Foarte, foarte bun jocul Luceafărului în schimb, de nerecunoscut echipa Sânmartinului.

CASETA TEHNICĂ

CSC Sânmartin – Luceafărul Oradea 3-6 (2-4)

Au marcat: Ionuț Ban 18, Sergiu Pop 23p, 87p/Pașca 3, Maxim 13, Paraschiv 16p Core 34, Prejmerean 52p, Mitrică 76p.

Sânmartin: Beke – Fl. Pop, Lupșe, Nogo, Arsene – Claudiu Popa, Tiponuț, Sorian, Ionuț Ban – Ovidiu Popa, Sergiu Pop. Antrenor: Căin Cheregi.

Luceafărul: Filip – Drăgan, Core, Huniadi, Daniel Pop – Prejmerean, Mitrica, Pasca, Maxim, Roș, – Paraschiv. Antrenor: Dragoș Militaru.

Din aceeași categorie