Nici handbaliștii…. Minaur Baia Mare – CSM Oradea 30-18. Minaur promovează acolo unde-i este locul

Giorgio Mare Oradea

Minaur Baia Mare a câștigat derbyul cu CSM Oradea, din liga secundă de handbal masculin și este ca și promovată în primul eșalon.  Partida s-a disputat în această seară (vineri, 24 martie) în Sala”Lascăr Pană” din Baia Mare și a fost la discreția maramureșenilor, care s-au impus cu 30-18 (13-8).

Partida a început cu două apărări agresive, astfel că primul gol a fost consemnat abia în minutul 5 (autor Mureșan) pentru ca, până la mijlocul primei reprize să se înscrie cu o rată de un gol pe minut: 6-4 pentru Minaur. Gazdele s-au desprins spre final de primă repriză la cinci goluri, diferență consemnată pe tabelă și la pauză: 13-8.

Cea mai mare diferență de pe tabelă s-a înregistrat la mijlocul reprizei secunde: 25-11. Până la final Minaur a mai redus motoarele dar și așa a câștigat la o diferență confortabilă: 30-18.

Înaintea partidei Minaur, lider al clasamentului,  avea 46 de puncte iar Oradea (ocupanta locului doi), care suferise la Cluj prima înfrângere din campionat era la cinci lungimi în spatele băimărenilor. Acum distanța s-a mărit la opt puncte (49-41). Practic, prin victoria în fața Oradiei, Minaur a parafat promovarea în Liga Națională.

SC Rozsdas Service SRL

Vom reveni cu amănunte.

Sursa Foto: © FOTO Paul Ursachi / www.upfoto.ro

Din aceeași categorie