Nenorociților! Nici pe Hagi?!!

Trimite CRED prin SMS la 8844

Am înțeles. Te pricepi la fotbal prietene de ne înnebunești cu proiectele tale. Îți place să pui pumnul în gura ziariștilor incomozi, nu care cumva să primești întrebări incomode. Îți plac întrebări de genul ”Domnule președinte, ce proiecte mai aveți în vedere?” Ai 1.000 de cuvinte pe care le tot rotești. Ai ajuns în fruntea FRF ca o meschinărie, completând petrovianul: ”I-am ciuruit”. Da, l-ai ciuruit pe Gică Popescu. Acum l-ai umilit pe Hagi. Ăla care ți-a făcut naționala de tineret cu care te tot lauzi. Ce nu înțeleg? Cum de se complac în această situație legendele Craiovei Maxima, Aurică Țicleanu și Gheorghiță Geolgău. De Stoichiță nu mă mir. Dolofanul se rostogolește încet și sigur prin structurile federației. Mai nou ne vorbește ce goluri frumoase dă președintele. Nu putea fi vorba ca Hagi să fie selecționer.Eventual Vochin, marele strateg al fotbalului românesc. Mai ai puțin și-l numești selecționer, ca Brazilia pe jurnalistul Saldanha,în anii 70. Ai transformat Școala de Antrenor într-un simulacru. Ia uite cine stabilește ce și cum când printre cursanții e și Gică Popescu:

1. DAN APOLZAN 
– n-a fost fotbalist
– a antrenat la grupe de copii și juniori la Sportul

2. AUREL ȚICLEANU
– fost fotbalist important la Craiova, Sportul și echipa națională
– ca antrenor are o experiență de peste 15 ani, însă fără rezultate notabile

3. ADRIAN SZABO
– fotbalist modest la Steagul Roșu, ICIM Brașov, Precizia Săcele
– antrenor fără niciun rezultat notabil, nivelul maxim la care a antrenat a fost FC Brașov, în rest a mai bifat Shahradi Tabriz, Corona, ICIM Brașov, Precizia Săcele

SC Rozsdas Service SRL

4. VALENTIN SINESCU
– fotbalist la nivelul ligilor inferioare
– a antrenat, fără niciun rezultat, echipe precum Câmpina, SCM Pitești, Unirea Dej, CSM Sighetu Marmației, a trecut, în perioade extrem de scurte și pe la Petrolul și Astra

5. RĂZVAN ROTARU
– fost fotbalist la nivelul Diviziei B
– fost ziarist la Gazeta Sporturilor

Exceptându-l pe Țicleanu care poate vorbi despre fotbal 50 de ani de azi încolo, ceilalți sunt paraleli cu fenomenul.

Acum, la tragerea la sorți a grupelor pentru EURO, legenda noastră, regele nostru, n-a fost invitat. Măcar pentru ce-a reprezentat în fotbalul mondial. Dar nu puteau absenta acoliții din jurul tău, no name-uri.

Ne vorbești despre dezvoltarea fotbalului nostru. N-ai nicio treabă. CFR Cluj face un management mai bun (și pe plus) decât FRF. Promit ca la meciul cu Islanda să îmbrac și să susțin naționala Islandei deși tocmai ce mi-am cumpărat tricou și trening Joma cu România. Nu vreau să te califici. Pentru că asta ar însemna să-ți arogi toate meritele. Asta nu pot s-o suport.

PS Acest articol nu reprezintă punctul de vedere al redacției bihorpenet.ro ci este strict părerea personală a autorului. Un pamflet ce trebuie (t)ratat ca atare.

Din aceeași categorie