Ne-a tras-o…Vaca!

Trimite CRED prin SMS la 8844

Afacere Pan-Americană în finala Campionatului Mondial de Minifotbal (varianta World Minifotball Federation) din Australia, în care se vor întâlni Brazilia și Mexicul. În semifinale, pe Langley Park din Perth, reprezentativa României a fost învinsă, după prelungiri, de Mexic. După o primă repriză albă, nord-americanii au deschis scorul în debutul părții secunde, prin stângaciul Diaz după o acțiune personală. însă, în minutul 41 (se joacă 2×25) România a egalat după un șut, de la distanță, expediat de Mircea Ungur. S-a intrat în prelungiri (2×5 minute) unde, Vaca a inventat o scăriță incredibilă, deși era marcat de trei jucători români. Mexic învinge cu 2-1 și se califică în finala competiției programată mâine seară. Tot mâine, de la ora locală 17:00 (12 la noi), România joacă în compania Ungariei pentru bronzul mondial.

În cealaltă semifinală Brazilia a trecut cu 2-1 de Ungaria. Și aici s-a marcat un gol superb, tot cu o scăriță reușită de brazilianul Gomez însă la 1-1 maghiarii și-au marcat un autogol de cascadorii râsului.

Vă reamintim că mai există o federație mondială International Socca Federation, care organizează Campionatul Mondial de minifotbal în Insula Creta, începând din această săptămână. (12-20 octombrie). România este una dintre cel 40 de naționale prezente la startul turneului final. Printre jucătorii naționalei noastre se vor regăsi și doi orădeni Florin Lazăr și Andrei Șumălan, ambii de la AEK Oradea.

SC Rozsdas Service SRL

Din aceeași categorie