N-am glumit! Sânmartinul merge la București pentru finala Cupei Satelor!!!

Work Clean

Echipa comunei Sânmartin s-a calificat la Turneul Final al Cupei Satelor!!! După ce a câștigat faza județeană, echipa din Sânmartin a câștigat și faza regională!!! La faza regională desfășurată azi, la Prundu Bârgăului, Sânmartinul a câștigat grupa și apoi finala, înscriind 12 goluri și primind doar unul.

Sub coordonarea antrenorului Eugen Ilisoi, Echipa Comunei Sânmartin a debutat cu un succes categoric: 7-0 cu Apahida. Un meci dificil a fost în fața echipei din comuna Crișeni, unde fotbalul este sprijinit de un primar tată de fotbalist internațional, Vlad Morar (ex-Viitorul). Dar trupa bihoreană a scos-o la capăt și a câștigat cu 2-1. Finala fazei zonale a opus echipele Sânmartin și Recea. A învins Sânmartinul cu 3-0!

Munca nu a fost numai a antrenorului Eugen Ilisoi ci și a lui Daniel Lupașcu și Petre Ardelean, care au muncit cu acești copii. Alături de ei, un om care respiră fotbal, Dan Brata care a fost acolo, până la capăt.

Dublu câștigător al Cpei Campionilor, legendarul Miodrag Belodedici a premiat campionii din Sânmartin. Premiat a fost și Daniel Moldovan (Sânmartin), declarat cel mai bun portar al turneului zonal!

Baza sportiva Tineretului

Acum pe copii îi așteaptă Turneul Final al Cupei Satelor!!!

Hegemonia Sânmartinului continuă în fotbalul bihorean. CSC Sânmartin este liderul, neînvins din Liga 4. Echipa secundă este pe primul loc în Liga 5 iar echipa de copii merge din succes în succes și se califică la Turneul Final al Cupei Satelor!!!

Din aceeași categorie