Motocicliști din țară și din străinătate, la deschiderea sezonul moto în Bihor. Ce acțiuni au pregătit polițiștii

Ciao restaurant - pizzerie

Sezonul moto 2019 va debuta, oficial, în Bihor la sfârșitul acestei săptămâni. Sâmbătă, 13 aprilie, sunt programate demonstrații și un marș al motocicliștilor. Pasionații vehiculelor pe două roți vor fi însoțiți de oamenii legii din județ și din Ungaria, care au pus la punct o serie de acțiuni.

Demonstrațiile motocicliștilor vor începe la ora 9:00, pe Calea Clujului, din Oradea. La ora 13 este programat un marș pe două roți, din Oradea până în Salonta, cu întoarcere prin Tinca. Coloana va fi însoțită pe întregul traseu de echipaje ale Poliției Rutiere Bihor.

De altfel, polițiștii rutieri și de prevenire din Bihor, împreună cu colegii din Ungaria, vor fi prezenți la acțunile care marchează debutul sezonului moto în județ.

Deschiderea sezonului Moto 2019, Oradea.

Vă așteptăm pe 13 aprilie, sâmbătă la ora 9:00, la BMW Grup West Premium – Oradea, să învățăm și să ne bucurăm de motoare!Detalii pe https://www.facebook.com/events/428551631225867/Eveniment susținut de BMW Motorrad Oradea.

Publicată de BMW Motorrad Oradea pe Miercuri, 10 aprilie 2019

”În cadrul evenimentului, polițiștii rutieri și de prevenire bihoreni vor desfășura campania transfrontalieră de prevenire a accidentelor rutiere „Împreună pentru siguranța dumneavoastră – Stop accidentelor rutiere!„. Campania preventivă este derulată de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor împreună cu polițiștii din cadrul Căpităniei de Poliție a Județului Hajdú-Bihar (…) și vizează prevenirea accidentelor rutiere cu victime din rândul motocicliștilor”, a transmis comisarul-șef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Baza sportiva Tineretului

Pe un traseu special amenajat vor avea loc demonstrații motociclistice și antrenamente sub supravegherea polițiștilor și a unor instructori moto din Ungaria. Oamenii legii și reprezentanții Registrului Auto Român Bihor vor acorda recomandări preventive și sfaturi legislative, iar salvatorii SMURD vor face demonstrații de acordare a primului ajutor victimelor unor accidente cu motocicliști.

Din aceeași categorie