MINIFOTBAL: Ultimele noutăți sunt AICI! VEZI de unde începe play-off-ul, cine se duce la Cupa României; câte echipe se califică la finala națională a ”firmelor”

Ciao restaurant - pizzerie

Interes maxim pentru campionatele de minifotbal organizate la Baza Tineretului! Liga I a trecut peste sezonul regulat și se pregătește de play off, care va debuta chiar mâine (joi, 19 aprilie). În campionatul firmelor lupta este acerbă în cele două serii, pentru primele cinci locuri, care asigură prezența la TURNEUL FINAL care se va desfășura chiar la ORADEA!

LIGA I PLAY OFF   

Este cel mai puternic campiona din istoria campionatului județean de minifotbal. Sezonul regulat al Ligii I de minifotbal s-a încheiat iar de joi începe play-off-ul care pornește de la următorul clasament:

1 AEK ORADEA 30 pct

2 Bad Boys 25 pct

3 FCSB Beiuș 25 pct

4 Inter 23 pct

5  Pokemon 17 pct

6 Las Fierbinți 17 pct

*Punctele au fost înjumătățite după sistemul din Liga 1 de fotbal și se vor disputa un tur și un retur cu precizarea că prima etapă din retur va fi găzduită de Beiuș. Vom avea și trei etape intermediare, astfel încât primele două clasate să fi cunoscute înaintea datei de 8 iunie, data la care începe Turneul Regional.

*Primele două clasate se vor califica la faza semifinală, așa numitul Turneu Regional, programat la Arad (8-10 iunie)

*Locurile 3-6 au asigurată prezența la Turneul Final al Cupei României la minifotbal.

*Partidele din play off vor fi oficiate de un arbitru divizionar și un asistent.

*Regulamentul a suferit schimbări. Din play off nu vor exista jocuri egale! În caz de egalitate ambele echipe vor lua câte un punct. Cel de al treilea va fi oferit echipei care va câștiga la loviturile de departajare. Astfel după un meci egal, una dintre echipe, cea care va învinge la lovituri de departajare, va acumula 2 puncte iar învinsa se va alege cu 1 punct.

*Tot la noile reguli, în cazul în acre un jucător va acumula patru cartonașe galbene acesta va fi suspendat o etapă. De asemenea în cazul în care un jucător va încasa un cartonaș roșu el va sta (cel puțin) două etape, în funcție de gravitatea infracțiunii cu excepția eliminării după un ”dublu” cartonaș galben într-un joc.

10+1 echipe la TURNEUL FINAL AL FIRMELOR!

Primele 10 echipe, adică ocupantele primelor cinci locuri în cele două serii ale Campionatului Județean rezervat echipelor de firme și instituții publice, vor putea reprezenta Bihorul la faza națională! Condiția este de a îndeplini cerințele în vigoare (jucătorii să fie angajați ai instituției respective). Singura echipă deja calificată la Finala Națională este echipa Presei Bihorene care a primit din partea Federației Române de Minifotbal un wild-card!

Turneul Național va avea loc la Baza Tineretului din Oradea în perioada 15-17 iunie 2018. Se va juca pe opt terenuri.

UN NOU TEREN ACOPERIT!

Organizatorii Campionatului Național al echipelor de firme și instituții publice au anunțat că, până la data de 15 iunie Baza Tineretului va beneficia de un nou teren integral acoperit.  Este vorba despre terenul numărul 5 (în fapt primul teren sintetic construit). Acesta va fi amenajat cu ajutorul unui sponsor și va purta, cel mai probabil, numele acestuia.

 

Din aceeași categorie