MINIFOTBAL: Trofeul Apusenilor a fost păstrat de echipa din Beiuș!

Gazon sintetic

Echipa din Beiuș și-a păstrat trofeul Cupa Apusenilor după ce a câștigat și a doua ediție a competiției. La Turneul final, găzduit de Vadu Moților (Alba), ”binșenii”, fără câteva piese de bază, au jucat fără greșeală. În semifinale, Beiușul a trecut, cu 2-0 de echipa gazdă, Vadu Moților, goluri marcate de Dan Cătălin și Adi Ban. În marea finală bihorenii au întâlnit campioana din Hunedoara, Criștior care a învins, în semifinale, reprezentanta Aradului. În formula: Cristi Marcu – Ionel Bodin, Daniel Gavriș, Mădălin Trip, Adi Ban, Dan Cătălin campioana Bihorului a dispus de echipa din Hunedoara cu 2-0. Golurile finalei au fost marcate de veteranul Ionel Bodin și de Mădălin Trip.

Căpitanul beiușenilor, Cristian Marcu a ridicat, pentru a doua oară în carieră, Trofeul Apusenilor deși acum n-a mai fost golgheter ci.. portar! Beiușenii au încheiat competiția cu un record greu de egalat.. Nu au primit gol nici în faza județeană, nici în cea finală!

Cupa Apusenilor este o competiție de minifotbal organizată de AJF-urile din Alba, Arad, Bihor și Hunedoara sub patronajul FRF.

Din aceeași categorie