MINIFOTBAL. Selecționata Bihorului joacă, la Iași, la o competiție de mare tradiție, ”Cupa Unirii”; VEZI AICI lotul deplasat și grupa din care fac parte bihorenii; 32 de echipe participante!!!

Giorgio Mare Oradea

”Cupa Unirii” la minifotbal va reuni, la Iași, 32 de echipe (record) din România și Republica Moldova. Competiția se va desfășura în perioada 11-14 ianuarie 2018, la ”Magic Stadium Iași” și Arena Magic Heineken. Tradiționala întrecere (ajunsă la ediția a 8-a), se va desfășura pe terenuri sintetice de ultima generație, în baloane acoperite, cu încălzire. ”Cupa Unirii”, este organizată de Dan Cojocaru (director tehnic al echipei naționale de minifotbal) și Paul Costaș (prim-vicepreședinte al Federației de Minifotbal din România). Bihorenii, conduși de Spiros Baltsavias, vor juca în grupa 2, alături de trei echipe de calitate din Moldova.

Selecționata Bihorului numără 12 jucători, în fapt o combinată între AEK și FCSB Beiuș plus un jucător de la CF Liberty. Iată componența lotului:

Biro Ferencz (AEK Oradea)

Marinel Rus (FCSB Beiuș)

Baza sportiva Tineretului

Mădălin Trip (FCSB Beiuș)

Daniel Toma (FCSB Beiuș)

Cristian Marcu (FCSB Beiuș)

Adi Iova (AEK Oradea)

Sami Grozav (AEK Oradea)

Andrei Ferik (AEK Oradea)

Andrei Șumălan (AEK Oradea)

Cristi Teșan (AEK Oradea)

Nelu Maticaș (CF Liberty)

Spiros Baltasavias (AEK Oradea)

*Zeno Bundea nu va participa la acest turneu declinând participarea în ultimul moment, din motive personale.

*Concepută pe scheletul lui AEK Oradea (vice-campioana NV), selecționata bihoreană a fost cap de serie la tragerea la sorți transmisă LIVE pe facebook

Posted by Cojocaru Dan Stefan on 10 Ianuarie 2018

CUPA UNIRII IAȘI 2018 (12-14 ianuarie)

GRUPA 1

Neața și Prietenii Iași

FC Iași

Unic Bârlad

Unirea Bucium

GRUPA 2

Selecționata Bihorului

Atletico Iași

Poiana Teiului Neamț

Design Iași

GRUPA 3

Inter Traian Vaslui

Premier Sport Iași

Sporting Bârlad

Omco Iași

GRUPA 4

Old Boys București

Magic Iași

Atletic Bârlad

AS Iași

GRUPA 5

Danco Pro București

Decor Plus Iași

Avastar Suceava

Amicii Iași

GRUPA 6

Inter Galați

Auto Driver Iași

Pabo Team  Pașcani

Eon Iași

GRUPA 7

Voința Roman

Coloseumm Iași

Independentul Daraban

Lupii Negrii Iași

GRUPA 8

FC Buzău

FC Stele

Real Iași

Impact Iași

*Meciurile din faza grupelor vor avea loc joi și vineri (primele două, din fiecare grupă, merg mai departe),  sâmbătă sunt programate fazele eliminatorii, iar finalele se vor desfășura duminică, 14 ianuarie. Finala va avea loc la ora 15.00, iar o ora mai târziu va avea loc festivitatea de premiere.

Sponsorul tehnic al competiției este Fortuna Sports Buzău, care va oferi mingile și echipamentul sportiv pentru primele trei clasate la final. Pe lângă cele trei rânduri de echipament sportiv marca Givova și mingi, vor mai fi acordate premii constând în medalii, diplome, plachete din partea organizatorului Dan Cojocaru. Alți sponsori ai Cupei Unirii: Magic Pizza, Bergenbier, Voronskaya.

Competiția se desfășoară după regulamentele Federației de Minifotbal din România.

Ultima ediție a fost câștigată de FC Buzău,care a dispus în finală de Imperium EBS cu 2-1. ”Bronzul” ediției precedente a revenit echipei locale Auto Driver Iași (  4-2 cu Pabo Team Pașcani,  în finala mică a competiției). Cea ma galonată echipă este Design Construct Brașov care a câștigat competiția de trei ori.

 

Din aceeași categorie