MINIFOTBAL: România învinge Pakistanul, la Socca WORLD CUP

Trimite CRED prin SMS la 8844

După 3-3 cu Germania, în primul meci de la Socca World Cup, selecționata divizionară a României a obținut primul succes în Creta după ce s-a ”distrat” cu naționala Pakistanului de care a dispus cu scorul de 5-0. Tricolorii s-au dezlănțuit în repriza secundă.

Meciul a început perfect pentru băieții noștri . În minutul 2 pakistanezii și-au dat un autogol superb, pasa acasă, cu capul, a lui Habib, peste propriul portar portar! Florin Lazăr a jucat simplu, elegant și eficient pakistanezii fiind ținuți în propria jumătate pentru ca, la pauză să se intre cu 1-0 pentru tricolori. În minutul 25 Mircea Popa a șutat plasat de la 15 metri, mingea mușcat din bară și a intrat în poarta pakistanezilor (2-0). Claudiu Vlad a făcut 3-0 cu un șut din unghi dar și din cădere, pe urmărire (3-0). În minutul 33 Șelaru a trimis în poarta goală după un șut respins de portar (4-0) iar două minute mai târziu a marcat și Penescu, tot pe urmărire, minge respinsă de defensiva imediată a adversarilor.

Înclinăm să credem că acesta a fost cel mai ușor meci al României la acest mondial. Urmează un meci decisiv, cu Ungaria, miercuri, de la ora 20:00.

Surprinzător Andrei Șumălan figura pe lista cu jucători a comentatorului, cu numărul 93, care l-a prezentat în deschiderea jocului, însă nu s-a regăsit și pe grafică sau pe bancă! Cel mai probabil nu a prins lotul dar lucrurile se vor lămuri. Din grafica de mai jos absentează și Radu Burciu dar ”motivat” după ce a fost eliminat în partida cu Germania.

SC Rozsdas Service SRL

sursa foto: facebook.com/minifotbalrou

Din aceeași categorie