MINIFOTBAL. Pregătiți-vă de show! Se anunță cea mai tare seară din istoria minifotbalului bihorean

Giorgio Mare Oradea

Seara de marți, 11 decembrie, se anunță una istorică pentru minifotbalul bihorean. Începând cu ora 19:00 cele mai bune echipe din Campionatul Județean se vor duela la Baza Tineretului din Oradea. Meciul vedetă al serii va opune, de la orele 20:00, un meci al orgoliilor dar și cu multe valori pe teren. AEK Oradea – Bad Boys.

AEK îi va avea în componență pe campionii europeni Andrei Călugăreanu și Radu Burciu (acesta fiind și căpitanul echipei naționale de minifotbal). De asemenea a fost readus între buturi, un alt campion european, Vlad Ghețe dar și un medaliat cu bronz la euro dar la tineret, Andrei Șumălan dar și un alt internațional de tineret Andrei Ferik. Lângă ei doi jucători cu mare experiență la nivelul ligii secunde Răzvan Pocian și Cosmin Letan. Va fi o nebunie totală pentru că Bad Boys va răspunde cu Cristian Oros (campion național cu Astra), Neluțu Hora (golgheterul Ligii I, campion cu CFR Cluj!), Sebi Achim, Rică Neaga, Lucian Todea, Răzvan Făruța, Tibi Szeles, Emad Suwan, Alex Gego, Cosmin Verdeș, Bogdi Ferariu sau Andrei Magda!

De la ora 21:00 spectatorii vor putea asista la un alt meci extrem de tare cu implicații în lupta pentru un loc pe podium, joc ce va opune echipele FCSB Beiuș și CF Liberty. Echipa beiușenilor denumită și ”sentza stranieri”, primește replica trupei lui Neluțu Maticaș, Liberty aplicând cea ma grea înfrângere AEK-ului, într-un joc oficial: 8-2 în acest sezon. Însă datele s-au schimbat radical o dată cu sosirea contingentului de internaționali la AEK.

Așadar nu puteți rata acest regal (mini)fotbalistic pe care Campionatul Județean îl propune marți, 11 decembrie, de la ora 19:00, la Baza Tineretului.

SC Rozsdas Service SRL

Din aceeași categorie