MINIFOTBAL. FCSB Beiuș revine pe locul doi; AEK câștigă derbyul; Remus Ganea și Pop Șerban au revenit pe teren!

Ciao restaurant - pizzerie

Joi seara, la Baza Tineretului, s-au disputat partidele etapei a doua din play-off-ul Ligii I de minifotbal, Campionatul Județean Bihor. Campioana AEK Oradea a reușit să treacă de Bad Boys în derby-ul etapei rezultat care a facilitat revenirea echipei din Beiuș pe locul secund în clasament. AEK și FCSB se vor întâlni în etapa următoare, programată joi, 3 mai.

Înainte de a trece la cronica acestei etape este de precizat faptul că cei care îndrăgesc acest fenomen l-au putut revedea pe teren pe Remus Ganea, beiușeanul care a trecut pe la FC Bihor, FC Național sau Universitatea Craiova. Remus a evoluat tot meciul disputat de FCSB Beiuș în compania celor de la Pokemon.

De asemenea este de remarcat revenirea, doar pentru un meci a lui Șerban Pop, fostul campion național de juniori A cu FC Bihor și fostul căpitan al echipei CS Oșorhei. Devenit de curând tătic de băiat, Șerban a jucat pentru Bad Boys în derbyul cu AEK dar se va întoarce în Peninsula Arabă.

FCSB Beiuș și Pokemon s-au duelat în primul meci ale etapei secunde. Beiușenii porneau favoriți ai hârtiei însă cei care au deschis scorul au fost jucătorii lui Pokemon. Cioloș a înscris pe o minge respinsă de zid, în minutul 13. Mădălin Trip a reușit apoi o performanță unică. A marcat un hat-trick, toate cele trei goluri fiind înscrise din lovituri de penalitate de la 9 metri! Pokemona făcut, în prima repriză, șase faulturi (toate asupra lui Trip) și Mădălin Trip a transformat prima lovitură cu un șut sub bară (1-1). Partea secundă a fost pe contre. La un moment dat ambele echipe au ajuns la câte cinci greșeli personale astfel că, din acel moment, orice fault sau henț a fost sancționat cu lovitură de penalitate de la 9 metri. Prima care a greșit a fost Pokemon însă Trip a ratat de la 9 metri. Apoi a fost rândul celor de la Pokemon să beneficieze de  o penalitate de la 9 metri însă șutul tânărului Norbi Gyori a fost respins de Odobasianu. Alt fault și a urmat o nouă penalitate, transformată de Trip (2-1) pentru ca tot mijlocașul beiușean să mai transforme o astfel de lovitură cu cinci minute înainte de final.

Campioana AEK Oradea a întâlnit-o în meciul serii pe ocupanta locului secund înaintea etapei, Bad Boys. Băieții Răi au locit primii prin Rică Neaga, servit în gura porții de Suwan. Bucurie de scurtă durată pentru că AEK a egalat relativ repede prin Andrei Șumălan. În ultimul minut al primei reprize, Letan a devenit letal și a marcat pentru 2-1. După reluare au fost consemnate ocazii la ambele porți însă Răzvan Fărcuța a fost prezent la întâlnirea cu golul pentru ca Lucian Todea să anime finalul după o reușită din unghi. Fost portar în Divizia A la Gloria Bistrița, Bogdan Ferariu a înscris golul care a adus liniștea pentru AEK și alte trei puncte în clasament.

În paralel cu meciul AEK – Bad Boys s-a disputat meciul dintre Inter și Las Fierbinți. S-a încheiat 4-3 pentru Inter într-un meci în care Las Fierbințoi a fost mereu într-o cursă de urmărire.

Partidele au fost arbitrate de Laurențiu Danșa și  Marius Omuț.

FCSB Beiuș – Pokemon 3-1 (1-1)

Au marcat: Trip 22, 43, 45 toate din lp 9 metri/ Cioloș 13

AEK Oradea – Bad Boys 4-2 (2-1)

Au marcat: Șumălan 16, Letan 25, Fărcuța 32, Ferariu 43/Rică Neaga 14, Lucian Todea 37

Inter – Las Fierbinți 4-3

Din aceeași categorie