MINIFOTBAL. Cu Florin Lazăr (AEK Oradea) în teren, România remizează cu Slovenia. Suntem la mâna Ungariei!

Work Clean

La Socca World Cup, reprezentativa divizionară a României a susținut ultimul meci din grupă, în fața SlovenieI, meci decisiv pentru tricolori care se calificau în optimi indiferent de rezultatul ultimului meci, cel dintre Ungaria și Slovenia. Însă jocul s-a încheiat la egalitate astfel că România este la mâna Ungariei, care trebuie să învingă Slovenia pentru ca noi să ne calificăm. La un egal, Ungaria și Slovenia, merg, de mânuță, în optimi. Cel mai probabil, asta se va întâmpla…

România a dominat copios prima repriză, a avut două bare după care au venit ocaziile la șuturile lui Nemițanu (pe lângă) și Șelaru (respins de portar). În partea secundă România trebuia să riște.

Și a venit minutul 22, primul atac al slovenilor, primul șut pe poarta noastră, expediat de Grega Hebar care a deschis scorul, Amarinei, portarul nostru fiind mascat! (0-1). Am reacționat imediat. Portarul a ieșit, a fost introdus în poartă ”Ciucă”, adică Mircea Popa, Florin Lazăr (AEK Oradea) a intrat în centrul defensivei și egalarea a venit imediat. La un atac prelungit, mingea respinsă a ajuns la Nemițanu care a marcat dintr-un metru, în poarta goală (1-1). A urmat o eroare a căpitanului Burciu, care a primit galbenul și a lăsat echipa tricoloră în inferioritate numerică (2 minute). Slovenul Malivojevici a scăpat singur de la centru însă Amarinei a deviat în bară și de acolo în corner. Reintrat, Burciu a șutat peste din trei metri. S-a intrat în ultimul minut, cu România atacând cu portarul la centru, Amarinei încercând și două șuturi. Slovenii au terminat, toți șase în propriul careu… Dar nimic nu s-a mai schimbat: 1-1 final, între România și Slovenia.

Cel mai probabil Ungaria va câștiga jocul cu Pakistan (programat la ora 16:00) și va câștiga grupa înainte de meciul cu Slovenia, programat vineri, de la ora 14:00.

GRUPA H

ECHIPA Germania Ungaria Pakistan Slovenia ROMÂNIA
Germania IIIIIIIIIIIII 1-3 3-2 3-3 3-3
Ungaria 3-1 IIIIIIIIIIIII     4-3
Pakistan 2-3   IIIIIIIIIIIII 1-5 0-5
Slovenia 3-3   5-1 IIIIIIIIIIIII 1-1
ROMÂNIA 3-3 3-4 5-0 1-1 IIIIIIIIIIIII
1 Ungaria 2 2 0 0 7 4 6
2 România 4 1 2 1 12 8 5
3 Slovenia 3 1 2 0 9 5 5
4 Germania 4 1 2 1 10 11 5
5 Pakistan 3 0 0 3 3 13 0

Din aceeași categorie