MINIFOTBAL, Bihor: Ultimele zile de înscrieri; Luni se joacă Supercupa!

Ciao restaurant - pizzerie

Înscrierile în Campionatul Județean de Minifotbal al Bihorului, au intrat în linie dreaptă! Practic au mai rămas câteva zile, până la finele săptămânii și a datei limită, 15 septembrie. Sunt, deja, 17 echipe noi la Campionatul Județean care se vor duela în Liga I, Liga II și Liga III, Campionatul de Old-Boys dar și Campionatul echipelor de Firme și Instituții Publice.

Luni, 16 septembrie, de la ora 19:00 se dispută Supercupa Bihorului atât la echipele din Campionatul Județean cât și pentru cele din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice, cu câte opt echipe la start.

Supercupa Bihorului este competiția cu care se inaugurează noul gazon omologat FIFA, de la Baza Sportivă Tineretului, unul de 50 mm, provenit de la o firmă celebră, belgiană.

”Așteptăm echipele să se înscrie, pe această ultimă sută de metri. Condițiile sunt optime, de fapt cele mai bune pe care iubitorii minifotbalului le-au avut vreodată. Totul va fi gata luni seara, atunci când vom premia toate echipele participante la competiții în sezonul precedent. To luni sunt puse la bătaie primele două trofee ale noului sezon, Supercupa Bihorului atât la echipele din campionatul județean cât și pentru cele de la firme, cu câte opt echipe la start”, a precizat Spiros Baltsavias, organizatorul competițiilor.

SC Rozsdas Service SRL

Așadar, recapitulând, până la data limită, de 15 septembrie, înscrierile se derulează normal, direct la Baza Tineretului sau la numărul de telefon 0729/351.276. ”Oferta” este pentru toată lumea: Liga 1, Liga 2, Liga 3, Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice sau Campionatul de Old-Boys, competiţii afiliate la Federaţia de Minifotbal din România.

LISTA NOILOR ECHIPE ÎNSCRISE

Corona; FC Oradea, Asio, Cordău, England, Dream Team; Pistolarii, Real Mode, Ursus juventus și Frigoexpres, FC Scanvio, Generală 14, Viitorul Marghita, FC Dinamic, ”Animalii”;

Din aceeași categorie