MINIFOTBAL: AEK Oradea trece (cu dubla lui Șumălan) și de Inter și așteaptă derbyul cu Bad Boys

Ciao restaurant - pizzerie

AEK Oradea, campioana județului la minifotbal, merge din succes în succes. După ce a învins, în deplasare, ocupanta locului 3, FCSB Beiuș cu 4-3, AEK a învins în ultima etapă ocupanta locului secund, Inter Oradea, după un meci de pus în ramă. AEK a deschis scorul prin al treilea jucător de națională, adus la echipă în acest sezon, Paul Isac, în minutul 9. Inter a egalat după o execuție fabuloasă a fostului jucător al lui AEK, Sebi Zadori, preluare pe piept și vole din întoarcere, imparabil (1-1). Până la pauză echipa lui Adi Moisa a trecut în avantaj după golul lui Laviniu Dărăban (1-2). AEK a dominat în partea secundă și a egalat prin Șumălan (2-2), același jucător reușind să înscrie, în ultimul minut de joc, golul victoriei, care o apropie și mai mult pe AEK de primele poziții.

Miercuri, de la ora 21:00, este programat marle derby dintre ocupantele primelor poziții și la finele sezonului trecut, AEK Oradea și Bad Boys.

Surpriza ultimei etape a fost furnizată de Clima Art, care a dispus de FCSB Beiuș cu 4-3! Clima Art a condus cu 4-0 după care, Cristi Marcu a reuit un hat-trick, insuficient pentru a aduce măcar un egal beiușenilor de la care a absentat o întreagă echipă: Mădălin Trip, Paul Mihuța, Marinel Rusu, Gavriș ”Etoo”…

Liberty a reușit un succes important în lupta petru play – off: 6-3 cu Real Sublimo.

Din aceeași categorie