MINIFOTBAL: AEK Oradea trece (cu dubla lui Șumălan) și de Inter și așteaptă derbyul cu Bad Boys

Trimite CRED prin SMS la 8844

AEK Oradea, campioana județului la minifotbal, merge din succes în succes. După ce a învins, în deplasare, ocupanta locului 3, FCSB Beiuș cu 4-3, AEK a învins în ultima etapă ocupanta locului secund, Inter Oradea, după un meci de pus în ramă. AEK a deschis scorul prin al treilea jucător de națională, adus la echipă în acest sezon, Paul Isac, în minutul 9. Inter a egalat după o execuție fabuloasă a fostului jucător al lui AEK, Sebi Zadori, preluare pe piept și vole din întoarcere, imparabil (1-1). Până la pauză echipa lui Adi Moisa a trecut în avantaj după golul lui Laviniu Dărăban (1-2). AEK a dominat în partea secundă și a egalat prin Șumălan (2-2), același jucător reușind să înscrie, în ultimul minut de joc, golul victoriei, care o apropie și mai mult pe AEK de primele poziții.

Miercuri, de la ora 21:00, este programat marle derby dintre ocupantele primelor poziții și la finele sezonului trecut, AEK Oradea și Bad Boys.

Surpriza ultimei etape a fost furnizată de Clima Art, care a dispus de FCSB Beiuș cu 4-3! Clima Art a condus cu 4-0 după care, Cristi Marcu a reuit un hat-trick, insuficient pentru a aduce măcar un egal beiușenilor de la care a absentat o întreagă echipă: Mădălin Trip, Paul Mihuța, Marinel Rusu, Gavriș ”Etoo”…

Liberty a reușit un succes important în lupta petru play – off: 6-3 cu Real Sublimo.

SC Rozsdas Service SRL

Din aceeași categorie