Mihaly Bede a câștigat concursul de atelaje de la ȘTEI după o finală cu prelungiri!

Giorgio Mare Oradea

Driverii Mihaly Bede și Sziki Sandor s-au duelat în cele din urmă în finala cu ”prelungiri” a Concursului Internațional de Atelaje de la Ștei, desfășurat azi, sâmbătă, 25 august pe Stadionul Oțelul.

Veteranul Caroly Csorba și componentul echipei naționale de atelaje cu doi cai a României, Babo Kalman au totalizat câte 3 puncte de penalizare în fiecare manșă astfel că duelul dintre cei doi s-a dat pentru locul 3. Asta și datorită excelentelor prestații în concursul de la Ștei al driverilor Mihaly Bede și Sziki Sandor care, în cele două manșe au mers perfect, s-au încadrat în timp și nu au avut nicio minge doborâtă în concursul de obstacole. Astfel, publicul din Ștei a asistat la o finală cu happy end, adică ”prelungiri”

Primul a pornit Sziki Sandor (foto jos) care a încheiat traseul din nou fără punct de penalizare și cu un timp de 2:24:05

SC Rozsdas Service SRL

A urmat Bede Mihaly (foto jos) care a făcut față cu brio presiunii și a încheiat traseul fără puncte de penalizare și cu un timp mai bun decât Sziki: 2:17:14 ceea ce i-a adus și victoria la un concurs organizat, în premieră, la Ștei.

Clasamentul final a fost:

1 Bede Mihaly; 2 Sziki Ssandor; 3-4 Babo Kalman, Caroly Csorba, 5 Ionuț Gligor, 6 Buta Attila.

 

 

Din aceeași categorie