Metoda ”paharul cu apă” a mai făcut o victimă. Două femei i-au furat banii unei pensionare căreia i-au cerut apă. Ca să nu fie prinse, s-au ascuns în tufișurile de pe marginea unui drum

Giorgio Mare Oradea

Incident tragic-comic, miercuri seara, într-o localitate din Bihor. Două femei i-au furat banii unei pensionare în casa căreia au intrat ca să ceară un pahar cu apă. Anunțați de victimă, polițiștii au reușit să le prindă în scurt timp pe suspectele care nu au găsit un loc mai bun ca să se ascundă decât în tufișurile de la marginea unui drum.

Totul s-a petrecut miercuri seara, în comuna Chișlaz. Victima, o femeie de 78 de ani, se afla acasă, când a fost abordată de două femei.

”În intervalul orar 19:00 – 20:00, două femei necunoscute au intrat în locuința sa pretextând că doresc un pahar cu apă și, profitând de neatenția septuagenarei, i-au sustras dintr-un portmoneu 350 de lei, iar apoi au fugit”, a transmis comisarul-șef Alina Dinu, purtătorul de cuvât al Poliției Bihor.

Imediat, pensionara i-a anunțat pe agenții Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita, care le-au găsit în scurt timp pe hoațe.

”Este vorba despre două femei de 30, respectiv 26 de ani, ambele din localitatea Tria, județul Bihor. Acestea au fost depistate de polițiștii bihoreni la scurt timp de la sesizare, ascunse în vegetația de pe marginea drumului public ce duce spre localitatea Tria”, a explicat comisarul-șef Alina Dinu.

Polițiștii au recuperat 268 de lei din banii sustrași și i-au restituit proprietarei. Suspectele sunt cercetate acum pentru furt.

Din aceeași categorie