”Mergem cu încredere. Cupa este cel mai abordabil obiectiv!” – susțin conducătorii echipei de baschet CSM U Oradea. VEZI AICI ce spun ACHIM, SERE ȘI DENISON

Giorgio Mare Oradea

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea va participa la turneul final al Cupei României, ediția 2017/2018, care se va desfășura la Arena Sepsi din Sf. Gheorghe. În sferturile de finală ale competiției CSM CSU Oradea va întâlni pe Phoenix Galați. Dacă vor trece de gălățeni, orădenii vor da în semifinalele programate luni peste Steaua București, evident favorită în sfertul de finală cu Timba.

CRISTIAN ACHIM, antrenor CSM Oradea

”Cu Phoenix Galați suntem favoriți iar cu Steaua șansele, în opinia mea, sunt de 50-50. Regula celor doi români în teren va fi cea care va face diferența”, a spus Cristian Achim în cadrul unei conferințe de presă organizate azi (miercuri) la Arena Antonio Alexe. Achim a adăugat că nu este superstițios și că nu-l deranjează deloc faptul că finala se joacă marți, într-o zi de 13. De asemenea Cristian Achim consideră că schimbările survenite la echipă, deși au fost destul de multe au fost la fel de necesare. ”Cupa este cupă. Orice se poate întâmpla și în sens pozitiv și în sens negativ. Energia la echipă este foarte bună și nu-mi doresc decât să fim sănătoși până la competiție și pe timpul acesteia” a conchis Cristian Achim.

ȘERBAN SERE – manager CSM Oradea

”Cupa este o competiție importantă pe care fanii o așteaptă cu sufletul strâns. Forma de moment și anumite mici detalii vor face diferența. Avem ca obiectiv câștigarea acestui trofeu, cel mai accesibil ” – a spus Șerban Sere, președintele clubului orădean.

SEAN DENISON, jucător CSM CSU Oradea

”În România orice este posibili (…râde). Cred însă că suntem echipa cea mai bună. Suntem favoriți în meciul cu Phoenix Galați și manifestăm o formă bună. Îi știu pe componenții mai vechi ai echipei iar cei noi au calitate. Dacă suntem concentrați, dacă ne păstrăm energia și ideile de joc nu vom avea probleme. Singurul adversar pentru noi suntem … noi!” – a declarat pivotul canadian.

PROGRAMUL CUPEI ROMÂNIEI

Sâmbătă, 10.02.2018 (sferturi de finală)
Phoenix Galați – CSM CSU Oradea (SF1, ora 17:15, în direct pe FRB TV și www.prosport.ro)
Timba Timișoara – CSM Steaua București Eximbank (SF4, ora 20:00, în direct pe FRB TV si www.prosport.ro)

Duminica, 11.02.2018 (sferturi de finala)

BC CSU Sibiu – BC SCM Timișoara (SF2, ora 17:15, în direct pe DIGI SPORT)
BCMU FC Argeș Pitești – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (SF3, ora 20:00, în direct pe DIGI SPORT)

Luni, 12.02.2018 (semifinale)

Învingătoare SF1 – Învingătoare SF4 (ora 17:15, în direct pe DIGI SPORT)
Învingătoare SF2 – Învingătoare SF3 (ora 20:00, în direct pe DIGI SPORT)

Marti, 13.02.2018 (finala)

Învingătoare semifinala 1 – Învingătoare semifinala 2 (ora 19:00, in direct pe DIGI SPORT)

 

Din aceeași categorie