Meciul meciurilor: CSM CSU Oradea – U BT Cluj (vineri, ora 19:00)|; VEZI AICI Comunicatul emis de CSM Oradea cu privire la măsurile organizatorice

Giorgio Mare Oradea

Duelul dintre cele două mari favorite la titlul național CSM CSU Oradea și U BT Cluj se va disputa, în această seară, de la ora 19:00, la Arena Antonio Alexe, cu casa închisă. Clujenii vin la Oradea din postura de lideri ai clasamentului și de deținători ai Cupei României, finală în care au bătut tocmai pe CSM Oradea după un nou final de infarct între cele două rivale.

CLASAMENT LIGA NAȚIONALĂ DUPĂ 17 ETAPE

1. U-Banca Transilvania Cluj 14/3 31
2. BC CSU Sibiu 13/4 30
3. BC SCM Timisoara 12/5 29
4. CSM CSU Oradea 12/5 29
5. CSM Steaua Eximbank Buc 12/5 29
6. BCMU FC Arges Pitesti 10/7 27
7. CS Phoenix Galati 8/9 25
8. SCMU Craiova 8/8 24
9. BC Mures Tg Mures 6/11 23
10. BC Timba Timisoara 4/13 21
11. CS Politehnica Iasi 2/14 18
12. CS Dinamo Bucuresti 0/17 17

CSMORADEA.RO:

Clubul nostru a comercializat bilete, atât online, cât și la sediul clubului, respectiv la Librăria Humanitas de pe strada Republicii, pentru acest eveniment, la care sunt valabile și abonamentele. Pe această cale dorim să facem câteva precizări cu privire la accesul în incinta Arenei Antonio Alexe.

Baza sportiva Tineretului

Acesta se face pe baza prezentării pentru scanare a biletului sau abonamentului achiziționat. Rugăm posesorii de abonamente și bilete achiziționate anticipat (indiferent că sunt tipărite ori în format electronic) să le pregătească înainte de a le veni rândul la scanat. Acest lucru va fluidiza procesul de intrare în sală. Se scanzează codul de bare de pe fiecare bilet/abonament.

După scanare, se va face controlul corporal, pentru a preveni incidente nedorite.

Pe această cale facem apel la posesorii de bilete achiziționate anticipat și la cei care au cumpărat abonament, dar și la cei care intenționează să cumpere tichete de la sală, să facă un efort și să vină la sală mai devreme decât ora de începere anunțată a meciului pentru a avea siguranța că nu veți pierde nicio clipă din spectacolul pe care cele două echipe s-au pregătit să îl ofere. Porțile se vor deschide la ora 18:00. Bilete se vor putea achiziționa și de la intrarea în Arena Antonio Alexe, începând de la aceeași oră, dacă ele nu se vor epuiza înainte.

Posesorii de abonamente și bilete achiziționate anticipat (la sediul clubului sau online) vor avea două puncte de acces special destinate acestora. Al 3-lea punct va fi rezervat comercializării de bilete pentru cei care nu au achiziționat anticipat. Cine cumpără bilet la Arena Antonio Alexe nu va avea posibilitatea să-și aleagă locul, urmând să fie servit aleatoriu, fiind însă nevoit să respecte locul de pe bilet.

Reamintim că la toate biletele și abonamentele este obligatorie respectarea locului (sector, rând și loc).

Aducem la cunoștință faptul că nu va fi permis accesul în Arena Antonio Alexe cu flacoane, sticle, obiecte contondente, arme de foc și arme albe. Totodată este interzis accesul în stare de ebrietate și nu va fi tolerat comportamentul necivilizat. Accesul pe parchet, indiferent de vârstă, nu va fi permis decât persoanelor autorizate.

Mulțumim pentru înțelegere și pentru ajutorul oferit la buna desfășurare a întregului eveniment. De asemenea, vă dorim distracție plăcută.

sursa: csmoradea.ro

Din aceeași categorie