Meciul dintre Vulturii Dobrești și Zorile Buntești a fost reprogramat; Fostul golgheter din Liga 4, Zoli Laszlo (CAO) a încasat 4 etape de suspendare și 400 de lei amendă!

Giorgio Mare Oradea

AJF Bihor a anunțat sancțiunile survenite în urma partidelor disputate în Liga 4 și Liga 5 în ultimul week-end. Fostul fundaș al lui FC Bihor și GazMetan Mediaș, Florin Lazăr (actualmente la CSC Sînmartin) a fost suspendat o etapă la fel ca salontanul Casian Oltean și vor avea de plătit o amendă de 20 de lei în timp ce Mădălin Haica (CSO Ștei) eliminat pentru cumul de cartonașe în partida cu Crișul Aleșd va sta tot o etapă dar va plăti o amendă de 50 de lei.  O amendă de 75 de lei a primit și CS Oșorhei.

LIGA 5

*Partida de la Cheresig, dintre Voința și Unirea Oșorhei, întreruptă după un pic mai mult de un sfert de oră de joc (minutul 17) din cauza descompletării echipei gazdă, a fost omologată cu scorul de 0-3, același scor consemnat și pe teren în acel minut după golurile marcate de Sfârlea, Nicu Pușcaș și Florin Lazăr.

Jocul Vulturul Dobreşti – Zorile Bunteşti se va rejuca la o dată care va fi stabilită de Comisia de competiții.

Baza sportiva Tineretului

SUSPENDAȚII   

SERIA 1

Filip Adrian (Foresta Tileagd), Gubics Marius (AS Vadu Crişului) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei.

Nagy Zsolt (Toldy Sânnicolau de Munte) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei.

Miclean Robert (Voinţa Suplac) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 200 lei.

Czine Daniel (Minerul Şuncuiuş), eliminat pentru un fault în meciul de sâmbătă, cu  CAO a fost suspendat 2 etape și a încasat o penalitate de 200 lei.

Trecut și pe la Academia clubului Steaua, fostul golgheter din Liga 4, Laszlo Zoltan (CAO 1910 Oradea) a încasat nu mai puțin de paru etape de suspendare fiind și penalizat cu 400 lei.

Toldy Sânnicolau de Munte se penalizează cu 75 de lei.

SERIA 2

Considerat ce mai talentat jucător de la Unirea Roșia, Bolha Dorel, eliminat în ultimul joc de campionat, a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate de 50 lei.

Victoria Tulca a fost, de asemenea penalizată, cu 75 de lei.

foto: facebook.com: Visit Dobresti Bihor.

Din aceeași categorie