Mătușă și nepoată, dispărute de acasă. Poliția cere ajutorul populației pentru a le găsi

Giorgio Mare Oradea

Două bihorence, mătușă și nepoată, sunt căutate de familie și de Poliție după ce au plecat de acasă în urmă cu trei zile, iar de atunci nu se mai știe nimic de ele. Oamenii legii au făcut publice semnalmentele celor două și cer ajutorul populației pentru a le găsi.

Viana Regina Covaciu (foto jos) are 18 ani și locuiește în satul Cărpinet. Ea a plecat de acasă pe 20 mai, în jurul orei 20, și nu s-a întors.

Viana Regina Covaciu

Semnalmentele ei sunt: înălţime 1,55  – 1, 60 m., aproximativ 50 de kilograme, constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns până la nivelul umerilor. La data dispariției era îmbrăcată cu pulover negru, pantaloni închiși la culoare și batic negru.

Nepoata sa, Manuela Covaciu, (foto jos) de 14 de ani, din același sat, are 1,5 metri înălțime, greutatea cuprinsă între 35 și 40 de kilograme și constituție atletică. Adolescenta are faţă ovală, ochi albaștri, păr lung, vopsit blond, pe care îl poartă, de obicei, legat în coadă.

Manuela Covaciu

Ultima dată când a fost văzută purta pulover roz, bluză roșie, pantaloni albaștri și pantofi sport, de culoare deschisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu cele două tinere sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie ori să sune la numărul de urgență 112.

Din aceeași categorie