Luceafărul pierde acasă! În loc de 6 puncte orădenii au adunat unul singur, în două jocuri, pe propriul teren

Ciao restaurant - pizzerie

Luceafărul Oradea a pierdut, inexplicabil, în fața Ripensiei, într-o partidă contând pentru etapa a II-a a Ligii II. La fel ca în partida cu Snagovul, orădenii au condus însă, acum, nu numai că au fost egalați dar au cedat toate punctele. Jocul s-a încheiat cu scorul de 1-2, oaspeții înscriind cele două goluri în urma unor lovituri de colț gestionate prost de gazde.

Luceafărul a primit prima lovitură în momentul accidentării lui Matei, înlocuit, după nici 20 de minute, cu Herghelegiu. Oaspeții nu au contat, până la pauză iar orădenii au trecut, de trei ori pe lângă deschiderea scorului. Codoban a șutat puțin pe lângă poartă (23), Bedea l-a solicitat pe Gakos, aflat la post (28) iar ratarea reprizei I a venit în ultimul minut, de la Claudiu Codoban, al cărui șut a fost scos, cu mare dificultate, de Gakos. Un prim semnal al bănățenilor a venit la un contraatac dus de Dumiter și Ndiaye, ambii fiind blocați, in-extremis.

*1-0 În fine a căzut și golul. În minutul 51 tandemul din stânga Bedea – Ban a conlucrat perfect pentru o minge pe care Herghelegiu a trimis-o în poartă cu latul.

*1-1 Oaspeții au trecut la timona partidei și au egalat în urma unui corner, în minutul 67. Poaiană a respins mingea dar până la Dumiter care a profitat și a șutat pe colțul lung.

SC Rozsdas Service SRL

*1-2 Minutul 75, un nou corner pentru oaspeți minge respinsă greșit iar Bobină ”bobinează” poarta gazdelor cu un super-vole din 16 metri.

Oaspeții au mai ratat o mare ocazie, prin Ndiaye, care, scăpat singur cu Poiană a trimis peste transversală.

CASETA TEHNICĂ

LUCEAFĂRUL ORADEA – RIPENSIA TIMIŞOARA   1-2 (0-0)

Au marcat: Herghelegiu 51 / Dumiter 67, Bobină 75

Luceafărul: Poiană – Balea, Al. Mutu, Cordoş, Ban – Păcurar (68 Chiș-Toie), Ţegle – C. Roşu, Codoban, Bedea – Matei (19 Herghelegiu). Antrenor: Cornel Ţălnar

Ripensia: Gakos – Ad. Popa), Vlădia, Hecsko, Toma – Dumiter, Bobină – Zaluschi (80 Horcea), Ungureanu, Matiş (80 Tudor) – Ndiaye. Antrenor: Remus Steop

Arbitru: Cristian Codrea; Asistenţi: Cristian Nicolae Lucaci şi Radu Despa (toţi din Baia Mare).

Din aceeași categorie