Luceafărul a arătat foarte bine (în prima repriză) în amicalul cu Ripensia

Ciao restaurant - pizzerie

Luceafărul Oradea și Ripensia Timișoara și-au verificat potențialul în vederea noii ediții de campionat, care bate la ușă. Jocul de pregătire, dintre cele două colege din liga secundă, s-a disputat pe cocheta bază sportivă ”Luceafărul” din Sânmartin iar echipele și-au împărțit reprizele frățește. În prima parte, cu garnitura de bază, Luceafărul s-a impus cu 3-0 pentru ca, în cea secundă, o dată cu schimbarea garniturilor, Ripensia să câștige ea cu 3-0 pentru un final la ca backgammon: 3-3.

Nu e nimic de speriat după acest rezultat final: 3-3. În prima parte, cu titularii, Luceafărul a prestat un joc perfect. Paraschiv a deschis scorul cu un șut plasat, ușor din lateral stânga (1-0). Vasile Pop a apărut la finalizare la o centrare din stânga și a înscris din gura porții (2-0) iar Paraschiv a profitat, pe final de repriză, de o gravă eroare a unui fundaș bănățean care a pasat acasă, spre portar, în șase metri iar „Para” se afla acolo și a marcat după ce a driblat, elegant și portarul.

Lupuț-Dianu-Pap au schimbat totul în partea secundă. Ripensia a venit cu o reușită a noului intrat Fotescu (3-1). Apoi Toma a punctat din 11 metri (3-2) pentru ca, la o contră timișoreană, purtată în banda dreaptă, Fotescu să centreze pentru Tudorache care a marcat cu un șut frumos din mijlocul careului (3-3).

Sâmbătă, de la ora 11:00, Luceafărul mai susține un joc de verificare în fața echipei Șoimii Lipova, tot la Sânmartin. Pe 3 august, gruparea orădeană debutează în noua ediție, acasă, în compania echipei Sportul Snagov.

Altfel, a fost achitată, de către actualii proprietari ai echipei, soții Lucia și Călin Vladmirescu și ultima tranșă din suma datorată pentru achiziționarea Bazei Sportive Luceafărul. Dacă președintele Lucia Vladimirescu soluționează, la sediul FRF, ultimele amănunte pentru noua ediție de campionat, Călin Vladimirescu a asistat la amicalul cu Ripensia și i-a lăudat pe jucătorii care au evoluat în primele 45 de minute.

CASETA TEHNICĂ

Luceafărul – Ripensia 3-3 (3-0)

Au marcat: Paraschiv 15, 40, Vasile Pop 20/Fotescu 56, Toma 73 pen, Tudorache 83

Luceafărul: Moga – Dunca, Core, Oros, Ciul – Mitrică, Negrean, Prejmerean, Vasile Pop – Paraschiv, Vlad Rusu.

Repriza II: Anca Trip – Creț, Yabre, Porumb, Băican – Dragan, Parnău, Chiorean, Peter- Balogh, Ludusan. A mai intrat: Hăsmășan Antrenor: Cristian Lupuț

Ripensia: Paduraru – Lungu, Tiereanu, Tinc, Toma – Tudorache, Neagu – Popovici, Voinea, Chera – Golda. Antrenor: Alexandru Pelici. Au mai jucat: Dobre – Monea, Heciko, Zaluschi, Fotescu, Burdea.

Arbitri: Andrei Pirtea – Marius Matica, Alex Bogdănel;

Din aceeași categorie