Liga2. Din victorie în victorie. Luceafărul s-a impus în intermediara de azi, cu Metaloglobus, scor 1-0

Ciao restaurant - pizzerie

Luceafărul Oradea a făcut un pas important înspre salvarea de la retrogradare. În formă maximă pe finalul acestui sezon, gruparea bihorerană s-a impus în această dimineață, în deplasarea de la Metaloglobus București, scor 1-0. Cele trei puncte adjudecate urcă formația antrenată de Cristian Lupuț până pe locul 8, cel puțin până la jocurile rămase de disputat din această etapă cu numărul 35.

Victoria din Capitală a demonstrat că seria ultimelor șapte jocuri fără înfrângere nu este una întâmplătoare, cu atât mai mult cu cât orădenii s-au impus în fața unui adversar care venea după trei victorii la rând. După o primă repriză în care gazdele au semnate cele mai mari oportunități de a marca, Luceafărul a dat lovitura în repriza a doua, mai precis în minutul 76, când după un contraatac școală, Nemeș a înscris unicul gol al partidei.  

Pentru Luceafărul Oradea, echipă care în ultimele șapte etape a obținut patru victorii și trei remize, urmează sâmbătă o nouă rundă de foc, cu Farul Constanța. Un meci care ar putea să scutească de orice grijă echipa bihoreană în acest final de campionat. Partida cu formația patronată de Ciprian Marica și condusă de pe banca tehnică de Petre Grigoraș, va avea loc sâmbătă, de la ora 13, la Sânmartin.

Din aceeași categorie