Liga 4. Nicio etapă fără un meci nebun… CAO – CS Diosig 3-3 (după 3-0 la pauză)!

Aconalex Oradea

După CS Oșorhei – CS Mădăras 4-6 (de la 4-1 în minutul 70), Liga 4 Bihor a propus un nou meci nebun, ca desfășurare. Astfel CAO, ocupanta locului secund a avut 3-0, la pauză, în fața fostei campioane CS Diosig însă, partida s-a încheiat la egalitate: 3-3, după ce oaspeții au marcat de două ori în ultimele cinci minute.

Meci nebun de-a dreptul pe ”Municipal”. Nici nu s-a așezat bine, în ghete, apărarea Diosigului, pe teren că a și încasat primul gol. Era secunda 30 când o demarare în bandă l-a adus pe Torok până la finalizare iar golul a venit după un șut perfect (1-0). Fără Vlad Ghețe între buturi, CS Diosig a încasat și golul doi. Mingea, în prima fază, scoasă de pe linia porții de Sergiu Popa, a fost trimisă în plasă de Alin Panti (2-0). Și a căzut și golul trei. Lucid în careul advers, după o învălmășeală, Sergiu Ciocan a marcat cu o scăriță, ca un atacant de clasă (3-0). La pauză Durdeu a mutat și a avut inspirație. I-a introdus în teren pe Daina și Vali Mangra și aceștia aveau să fie decisivi pentru ceea ce a urmat. Primul sfert de oră nu a adus un reviriment al oaspeților însă ultimele 30 de minute le-au aparținut. Și au reușit ceea ce la pauză părea imposibil, adică să egaleze! Primul gol al oaspeților a venit în minutul 60, dintr-un penalti transformat de Mădălin Vaida (3-1). La acest scor jocul curgea înspre un succes (altfel așteptat după calculul hârtiei) al lui CAO. Însă trupa lui Vali Durdeu are meritul de a fi crezut până la final. Un final aprins de golul lui Mangra venit cu un șut după o combinație în zona centrală a careului de 16,50 (3-2). Nebunia a continuat iar CS Diosig a egalat tot dintr-un penalti, obținut de Daina și transformat de același jucător! Scor final CAO – CS Diosig 3-3 (3-0).

Minutul 91 – DECLARAȚII Florin Farcaș și Vali Durdeu


Florin Farcaș (antrenor CAO):

”Nu sunt supărat și nu am nimic de reproșat. Este normal ca pe parcursul jocului să vină schimbările și introducerea unor jucători și mai tineri. Am făcut o primă repriză foarte bună. Nu sunt supărat pentru că sunt copii și trebuie să învățăm, așa acumulăm experiența. Când joci cu opt juniori în teren se pot întâmpla multe. Vreau să le dau șansa să crească. Să se maturizeze, să învețe. Acesta este scopul. În opinia mea, în mare parte campionatul era jucat”.


Valer Durdeu (antrenor CS Diosig):

”A fost un meci frumos. Poate că lumea a crezut că la 3-0 suntem bătuți. Poate că era de așteptat să cădem fizic în partea a doua. Noi nu am crezut niciodată la 3-0 că e gata meciul. Noi am crezut în noi și în șansa noastră, exact ce discutam cu băieții la pauză. Dacă joci, fotbalul îți dă, te recompensează. Paradoxal nu am căzut fizic și am făcut o repriză a doua foarte bună”

Din aceeași categorie