Liga 2: Remiză pentru Luceafărul, la Brașov! Matei înscrie împotriva fostei echipe

Ciao restaurant - pizzerie

Luceafărul Oradea a remizat în deplasare, la Brașov, în penultima etapă din Liga 2. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 după două reprize diametral opuse. O primă repriză cu băieții de sub Tâmpa la timonă și o a doua în care Luceafărul a fost echipa mult mai bună.

Luceafărul a avut prima șarjă ofensivă, cu Chiș Toie prezent în careu pentru o pasă la căpitanul Codoban dar centrarea tehnicului mijlocaș orădean nu a găsit pe nimeni în fața porții. FC Brașov a deschis scorul în minutul 20 după o acțiune cursivă pe partea stângă, urmată de o centrare în fața porții unde se aflau doi ex-rapidiști, primul, Sburlea a șutat pe lângă minge însă în spatele său se afla Ștefan Grigorie care a reluat din prima în dreapta lui  Began.

Bedea l-a ținut de tricou pe P. Iacob iar tricoul ”stegarului” a cedat! A fost nevoie ca brașoveanul să îmbrace un altul dar nu cu numărul 6 și 18.

Partea secundă a adus un asediu la poarta brașoveană, o redută care a rezistat cu mult noroc. Apoi au urmat ghiulelele. Bedea a șutat de la 25 de metri mingea lovind transversala. Matei a pus latul la un alt șut pentru ca mingea să lovească bara din stânga lui Florin Iacob. În cele din urmă inevitabilul s-a produs în minutul 76. O minge aruncată în spatele fundașilor brașoveni a fost reluată din prima, cu latul, de ex-brașoveanul Marius Matei, care a plasat mingea în dreapta lui Iacob (1-1).

SC Rozsdas Service SRL

Mai mult în minutul 90+3, Luceafărul era să dea lovitura prin nou intratul Darius Costea, la un șut din unghi, la ultima fază a meciului dar Iacob a apărat.

CASETA TEHNICĂ

FC Brașov – Luceafărul Oradea 1-1 (1-0)

Au marcat: Ștefan Grigorie 20/ Matei 76

FC Braşov: Fl. Iacob – Băjan, Poverlovici, Ciobanu, Ct. Stan – Vl. Munteanu, P. Iacob, Tripşa (54 Răchișan), I. Popa (69 Chitoșcă) –  Grigorie, Sburlea (61 Enceanu) . Antrenor: Cornel Ţălnar

Luceafărul: Began – Drăgan, Balea, Bactăr, Cuc (60 Țegle) – Bedea, Balla, Codoban, Chiş-Toie (90+3 Cordoș) – M. Matei (86 Costea), Arnăutu. Antrenor: Alexandru Kiss

Arbitri: Mircea Ardelean (Arad) – George Marian Fridl (Comăneşti), Cristian Voicu (Focşani). Arbitru de rezervă: Adrian Illyeş (Ploieşti). Observatori: Marian Deaconu şi Decu Crângaşu (ambii din Ploieşti)

foto:facebook.com/fc brasov official

 

Din aceeași categorie