Liga 2: Luceafărul, cu Dulca pe bancă, obține primul succes stagional

Giorgio Mare Oradea

După o săptămână tumultuoasă cu plecări și veniri, cu salvare de ultim moment, Luceafărul a obținut primul succes în campionat. Într-un meci disputat la Oradea, Luceafărul s-a impus cu 2-1 în partida cu Chindia Târgoviște. În minutul 23 Claudiu Codoban a transformat un penalti după ce Rusu a fost faultat de Vătavu, în suprafața de pedeapsă. Nu au trecut decât două minute și Liviu Mihai a prins o torpilă sol-aer, de la distanță, care s-a dus sub transversală, iar egalitatea era restabilită. Pe final de primă repriză, minutul 43, Roșu a trimis o centrare de bună calitate, Codoban a reluat, Ionescu a respins dar Bedea era acolo și a marcat, cu capul, pe urmărire, golul victoriei.

Rămâne de văzut care va fi traseul pe care-l va parcurge Luceafărul, mai multe voci susținând că, echipa preluată de omul de afaceri Nicolae Sarcină, se va muta la Tg. Jiu.

Cristi Dulca a obținut un succes de moral la debutul pe banca echipei (deocamdată) orădene. La conferința de presă Dulca nu a ascuns faptul că se vrea promovarea!

CASETA TEHNICĂ

Baza sportiva Tineretului

LUCEAFĂRUL ORADEA – CHINDIA TÂRGOVIŞTE   2-1 (2-1)

Codoban 23 – pen, Bedea 42 / Liviu Mihai 25

Luceafărul: G. Gakos – Balea, Mutu, Tînc, Ban – Feher, Ţegle (81 Dragu) – Roşu (89 Pîrvu), Codoban, Bedea – Rusu (90 Chiş Toie). Antrenorul: Cristian Dulca

Chindia: I. Popescu – Martac, Ciobotariu, Vătavu, Dumitraşcu (59 Ispas) – Bârfoi, L. Mihai, Honciu , Crinel Stoica (77 Cr. Matei) – Cherchez (60 Cr. Neguţ), Neicuţescu. Antrenor: Nicolae Croitoru

Din aceeași categorie