La revedere, prietene! Rareș Pașca a jucat, duminică, ultimul meci oficial

Ciao restaurant - pizzerie

Rareș Pașca, fostul căpitan al campioanei CSM CSU Oradea, a jucat duminică (7 mai) ultimul său joc oficial de baschet. Rareș a jucat în meciul echipei secunde a lui CSM CSU Oradea în compania ”satelitului” de la SCM U Craiova, scor final: 59-78. ”Până aici a fost. Ăsta a fost ultimul meci oficial din cariera mea. Până la urmă mi-am împlinit visul. M-am retras din activitate la Oradea”, a spus Rareș.

Deși nu a fost comunicat, cel puțin nu oficial, sursele susțin că Rareș Pașca a fost subiectul unui mic scandal (totul la nivel verbal)  petrecut, se pare, în vestiarul echipei orădene, după semifinala de Cupa României, pierdută la Sibiu, de gruparea orădeană, în fața lui BC Mureș Tg. Mureș. După opt sezoane petrecute la CSM CSU Oradea, Rareș Pașca părăsea prima echipă fiind trimis, pentru ce a mai rămas din sezon, la echipa secundă.

Pașca a fost campion național de seniori cu CSM CSU Oradea. Junioratul i-a adus titlul, cu Viitorul Cluj,  alături de actualul antrenor al lui U BT, Mihai Silvășan.

Final de carieră…. început de căsnicie. Rareș se va căsători, la începutul lunii viitoare, la Oradea.

SC Rozsdas Service SRL

Din aceeași categorie