La loc comanda! Taifunul Hagibis a creat o premieră la un mondial de rugby. VEZI AICI ce meciuri au fost ANULATE!

Work Clean

Meciurile Anglia – Franţa şi Noua Zeelandă – Italia urmau să se dispute sâmbătă, la Yokohama şi Toyota, dar organizatorii Cupei Mondiale de rugby au decis ca acestea să fie anulate din cauza taifunului Hagibis, care se va abate la sfârşitul săptămânii asupra regiunii Tokyo – infromează TVR, care deține exclusivitatea TV pe teritoriul României.

„Am decis să anulăm unele meciuri, bazându-ne pe ultimele previziuni meteorologice, de care am luat cunoştinţă în această dimineaţă. Este regretabil, însă am luat decizia bună, deoarece siguranţa este prioritatea noastră numărul 1”, a declarat Alan Gilpin, directorul CM 2019.

Duelul Australia – Georgia va avea loc vineri la Shizuoka şi va transmis de TVR 1, începând cu ora 13:15.

Nici meciul dintre Irlanda şi Samoa nu a fost anulat, astfel că cele două reprezentative se vor întâlni sâmbătă la Fukuoka, în sudul Japoniei, într-o partidă transmisă în direct şi în exclusivitate de TVR 1, de la ora 13:45.

Baza sportiva Tineretului

O decizie privind meciul Japonia – Scoţia, programat duminică, 13 octombrie, urmează să fie luată duminică dimineaţă.

Regulamentul competiţiei prevede că un meci anulat este considerat nul (0-0), iar fiecare echipă va primi două puncte în clasament. În aceste condiţii, Anglia a câştigat grupa C, în faţa Franţei, iar Noua Zeelandă a terminat prima grupa B, în faţa Africii de Sud iar Italia nu-și mai poate juca șansa!

sursa foto: The Courier

Din aceeași categorie