King do-Lions , medaliați și la Kempo

Ciao restaurant - pizzerie

Sambata 8 iunie 2019, la Baia Mare in organizarea Cluburilor Shin Dojo si Gladiators sub egida Federatiei Romane de Kempo s-a desfasurat Cupa Colosseum pentru copii, junior si seniori la proba de lupta.

    Clubul oradean King Do-Lions (presedinte Andreea Ganea), recent afiliat si la Federatia Romana de Kempo, acesta fiind primul club de Kempo in Oradea, a participat cu un numar de 5 sportivi la semi-kempo, cucerind 3 locuri I si 2 locuri II. Delegatia oradeana a fost compusa din Tulkos Romeo – antrenor , respectiv Denisa Cotut, Karina Mihuta, Razvan Cotut, Patrick Irimus si Szabo Sergiu sportivi.

   La aceasta prima intrecerea a acestei ramuri sportive oradenii au obtinut urmatoarele rezultate: Denisa Cotut-locul I la lupta junioare -64kg; Karina Mihuta-locul I la lupta copii -55kg; Szabo Sergiu-locul I la lupta seniori -85kg; Razvan Cotut-locul II la lupta junior -55kg si Patrick Irimus tot locul II la lupta copii copii -50kg.

    “ A fost un concurs foarte interesant, nou dar nu neaparat atat de strain , regulamentul de lupta fiind asemanator cu ceea ce ne-am obisnuit la taekwon-do, insa sigur nu este la fel. Vom continua sa dezvoltam aceasta sectia a clubului nostru , insa bine-nteles continuam si in ce priveste activitatea noastra in taekwon-do. Sunt multumit de prestatia sportivilor nostrii si vom urmari calendarul competitional al federatiei pentru a ne pregati si mai mult pentru competitiile de kempo!”-Tulkos Romeo.

SC Rozsdas Service SRL

Din aceeași categorie