Intrare criminală a lui Viera; COMUNICAT emis de FC Viitorul

Work Clean

În urma intrării criminale a lui Viera asupra lui Ianis Hagi, din partida Sepsi – Viitorul, nesancționată nici măcar cu un simplu fault de inexistentul arbitru Bârsan, FC Viitorul a emis un comunicat, pe care-l puteți citi în cele ce urmează.

Referitor la evenimentul petrecut pe terenul de fotbal la meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe și FC Viitorul, din etapa a 25-a din Liga 1, dorim să facem următoarele precizări:
– Este criminal gestul unui jucător cu experiență precum Ousmane Viera care, cu vădită intenție, a încercat să-i rupă piciorul unui tânăr fotbalist. 
– Constatăm că jucătorul Ousmane Viera nu numai că nu și-a recunoscut agresiunea, dar prin declarațiile sale de la finalul partidei credem că a intrat pe teren cu acest gând de a-l accidenta grav pe cel mai valoros jucător al nostru.
– O astfel de agresiune fizică, blamată public imediat de toată lumea fotbalului, nu a fost văzută și sancționată de cei patru arbitri care au oficiat partida !
– Nu numai că Viera nu a fost sancționat cu cartonaș roșu, dar din acel moment evoluția tânărului nostru atacant a fost marcată de agresiunea fizică suferită și în plus întreaga noastră echipă a avut o altă evoluție.
– Decizia arbitrului a schimbat echilibrul partidei, pentru că formația gazdă a început să își creeze ocazii doar după acel moment al jocului.- În urma faultului grosolan, jucătorul Ianis Hagi încă se resimte, are dureri și nu poate evolua cel puțin pentru următorul nostru meci din Cupa României.

Din aceeași categorie