Handbal F. CSU Oradea câștigă cu Minaur 2 și rămâne în cursă pentru locul 4

CSU Oradea și-a făcut bine temele și este în grafic pentru ocuparea locului 4 la finele Divizie A. În ultimul joc de acasă CSU Oradea a trecut, pe teren propriu, cu 31-22 de echipa secundă a celor de la Minaur Baia Mare după un joc în care maramureșencele au ținut pasul doar vreo opt minute. O mențiune specială pentru Crina Pintea, care a pus lacăt pe poartă și a aruncat cheia în Peța dar și pentru Irina Munteanu, care a înscris de nouă ori.

Partida disputată duminică, 14 aprilie, în Sala de jocuri a Universității Oradea, a debutat sub semnul echilibrului, care a durat doar opt minute. de la 4-3 orădnecele au marcat, de patru ori consecutiv în trei minute (8-3 min. 11) pentru ca, la mijlocul primei reprize, elevele Doinei Ardelean să conducă cu 11-5. Băimărencele au redus din diferență până la pauză: 16-12.

CSU Oradea a încheiat socotelile în primele secvențe ale părții secunde când au marcat Zegrean și Abodi. Oradea a sprintat apoi spre victorie mărindu-și diferența la 10 goluri pentru a câștiga, în final la nouă goluri: 31-22.

Jocul nu a ridicat niciun fel de probleme fetelor de la CSU Oradea care cu 18 puncte au nevoie de un succes la Timișoara, cu Universitatea de Vest, pentru a avea șanse de a încheia sezonul pe locul 4 tocmai în detrimentul lui Minaur 2 care are joc dificil, în ultima rundă,, cu ocupanta locului secund, Crișul Chișineu Criș.

CASETA TEHNICĂ

CSU Oradea – Minaur II Baia Mare 31-22 (16-12)

ORADEA: Crina Pintea, Anca Ardelean – Daria Negruț 1, Irina Munteanu 7, Nicoleta Abodi 3, Maria Țanc 5, Cipriana Petric (cpt) 4, Arianne Zegrean 1, Cornelia Vrabie 5, Maria Damian 2, Vali Motogan, Alexandra Corondan, Ana Maria Hercuț 3. Antrenori: Doina Ardelean, Cristian Ardelean.

BAIA MARE: Oana Agoston, Maria Cherecheș – Raluca Băcanu 1, Selena Demian 1, Mădălina Horj 3, Raluca Bîșca 5, Ștefania Surducan 2, Daria Porohniuc 3, Denisa Toma 7. Antrenor: Sorin Rădulescu.

Arbitri: Dacian Chiriac și Daniel Vlasa (ambii din Bistrița)

Aruncări de la 7 metri: 5 (1 ratată) – 1

Eliminări de două minute: 3 – 5

Din aceeași categorie