Hai că s-a lămurit. Luceafărul Oradea joacă la Sânmartin!

Trimite CRED prin SMS la 8844

Ecuația a fost rezolvată. Nu fără un pic de studiu al arborelui genealogic. Luceafărul Oradea va juca, în continuare, la Sânmartin. Din acest punct de vedere nu s-a schimbat nimic. Doar că o va face în Liga 3 și nu în Liga 2.

Ca să înțelegem ce s-a întâmplat trebuie urmărit șirul de transformări: ACS Șirineasa (județul Olt), a fost preluată, de la primărie, de Nicoale Sarcină în idea în care primăria nu-și mai dorea echipa. După un an sub numele de ACS Șirineasa, cu meciuri jucate la Petroșani, echipa și-a schimbat denumirea în ENERGETICIANUL Tg Jiu. Groaznic de pronunțat de către un comentator. Nume de echipă din ȘASE SILABE (încercați și dumneavoastră). În fine. Între timp, în paralel, omul de afaceri orădean Ioan Blidaru, renunță la Luceafărul Oradea după un meci de pomină, cu o echipă modestă, ca Brăila: 2-0 la pauză; 2-4 minutul 60. După o săptămână echipa revine în Liga 2 deși pierde un joc la masa verde pentru ne-prezentare. Lucia Vladimirescu devine președinte al clubului orădean. Energeticianul continuă la Petroșani, promovează în Liga 2 unde juca și Luceafărul. Jucătorii de valoare sunt duși acolo inclusiv de la Luceafărul. Între timp, la Sânmartin, cu ce are la îndemână, Lupuț încheie pe opt iar ENERGETICIANUL retrogradează!

Recapitulând: ACS Șirineasa devine ENERGETICIANUL Tg. Jiu care preia locul în Liga 2, de la Luceafărul Oradea, care se află, în imposibilitatea financiară de a continua în Liga 2. Mai mult ENERGETICIANUL devine Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Adică, echipa din Olt, se mută la Petroșani, cu nume de Gorj, ia lotul și antrenorii de la Oradea și va juca la Tr. Severin, echipa antrenându-se, în cursul săptămânii, la Sânmartin, la Baza Luceafărul sub numele de Viitorul Pandurii Tg, Jiu. Sper că ați înțeles…

Luceafărul Oradea va juca în Liga 3 la Sânmartin. Deocamdată nu se știe cu cine (știm adversarii, nu știm cu ce jucători). Viitorul Pandurii Tg. Jiu (să nu uităm că mai există Pandurii Tg. Jiu) va juca în Liga 2, partidele de acasă, la Severin însă echipa antrenată de tridentul orădean: Lupuț – Dianu – Pap se va antrena la… Sânmartin.

SC Rozsdas Service SRL

Hai că e simplu și pentru cercetătorii britanici. În schimb, cei de la NASA nu ar rezolvat (încă) ecuația.

Și hai să încheiem ”simpatic”: Luceafărul Oradea va juca, la Sânmartin în Liga 3. Iar, cel mai probabil, colega de serie, CSC Sânmartin va juca la… Sântion!

Din aceeași categorie