Greu pentru CS Diosig…FINAL : 1-6 , Trabalka omul meciului.

Ciao restaurant - pizzerie

CS Diosig, campioana Ligii 4 Bihor și Șoimii Lipova, campioana Ligii 4 Arad își dispută un loc în al treilea eșalon fotbalistic al țării. Partida tur a început cum nu se poate mai bine pentru gazde care, după o sumedenie de ocazii, au deschis scorul prin căpitanul Cristi Jurca însă, a urmat replica rapidă a Lipovei, care a înscris la foc continuu.

Gazonul a arătat neașteptat de bine la ora începerii partidei. Gazdele au depus toate eforturile pentru un astfel de meci.

Dubla cu Șoimii Lipova este cea mai important eveniment din viața echipei din Dioisg după memorabila calificare în 16-imile Cupei României în februarie 1978.

Din echipa bihoreană absentează Florin Lazăr care a plecat în concediu, anunțând din timp că nu poate renunța la bilete.

Gazdele au avut un debut în forță. Zadori a avut prima mare ocazie de gol în minutul 3 dar mingea a ocolit, de puțin, poarta apoi Jurcă a scăpat singur cu portarul dar a șutat pe lângă iar Ember s-a trezit și el singur cu Bujor dar portar arădean a respins. Anunțat de ocazii, până la urmă golul a căzut în poarta  Lipovei în minutul 12: Ember a centrat din corner și Cristi Jurca a reluat, cu capul, din apropiere (1-0). Au urmat însă cinci minute de nebunie la poarta gazdelor care au încasat, în acest interval, două goluri.  În minutul 15, la capătul unei lovituri libere, Pascu a înscris din doi, trei metri (1-1) pentru ca cinci minute mai târziu Trabalka (ex-FC Bihor) să înscrie cu un șut de la distanță, direct în vinclu (1-2).  În minutul 36 Popa, omul cu pasa de gol, l-a servit ideal pe Trabalka iar acesta l-a învins pe Ghețe cu un șut din opt metri (1-3). Finalul de repriză l-a găsit pe Filimon trimițând o centrare la care fundașii bihoreni s-au invitat reciproc iar Trabalka a reușit hat-trickul.  1-4 la pauză iar zarurile fuseseră aruncate.

La 15 minute dupa reluarea partidei , Trabalka servit de Filimon înscrie al 4-lea său gol personal cu un șut imparabil in coltul lung  . (1-5)

În minutul 70 lipovenii reușesc un contra-atac , care este finalizat prin golul lui Trabalka după o cursă de  la centrul terenului pana in careul lui Vlad Ghețe , de unde a șutat pe jos ducand scorul la 1-6.

Final de meci , CS Diosig pierde manșa tur categoric în fața celor de la Șoimii Lipova cu scorul de 1-6.

Omul meciului este fără doar și poate Trabalka , care a reușit nu mai puțin de 5 goluri.

 

CASETA TEHNICĂ

CS Diosig – Șoimii Lipova (1-4)

Au marcat: Cr. Jurcă 12 / Pascu 15, Trabalka 20, 36, 45 , 60, 70

 CSDiosig: Gheţe – Szucs, G. Karacsony, Marc, Arsene – Ember, S. Zadori – Gado, Cr. Jurca, Sfârlea – E. Popa. Antrenor: Zoli Vig.

Șoimii Lipova: Bujor – Kocsis, Calvin, Pașcu, Tomuț – Piț, Bier, S. Popa, Filimon – Vasinc, Trabalka. Antrenor: Flavius Sabău.

Arbtri: Marius Chioran  – Petrică Cîmpeanu, Marius Bălan (toți din Cluj)

Observatori FRF: Iulian Spătaru ( Timișoara), Teodor Biriș ( Hunedoara)

Manșa retur se va disputa sâmbătă, 24 iunie, pe arena din Zăbrani, de la ora 17:30.

foto:sportarad.ro

Din aceeași categorie